Instagram / dullextravagance & Instagram /bathroomideas
Instagram / dullextravagance & Instagram /bathroomideas
21|04|2017 11:29
SHARE
ΤΡΟΠΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!

Βάλε τα φυτά στο μπάνιο -Η νέα διακοσμητική εμμονή ήρθε και στην Ελλάδα


Είτε στον κήπο είτε στη βεράντα σας, γνωρίζετε καλά, ότι τα φυτά ομορφαίνουν κάθε γωνιά στην οποία ζουν και αναπτύσσονται, καθαρίζουν την ατμόσφαιρα χαρίζοντας της περισσότερο οξυγόνο, βελτιώνουν τη διάθεση και γενικότερα την υγεία.

Αν τα λατρεύετε, αλλά δεν έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο για να τα περιποιηθείτε, τότε αυτό δεν θα πρέπει να σας απογοητεύει, αφού μπορείτε να τα έχετε ακόμα στη ζωή σας, βάζοντας τα στο πιο αναπάντεχο σημείο του σπιτιού, δηλαδή στο μπάνιο σας, για να το ανανεώσετε με τον πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο!

Αναρωτιέστε αν μπορούν να επιβιώσουν μέσα σε αυτό;

Η απάντηση είναι θετική, αφού τα περισσότερα φυτά εσωτερικού χώρου προέρχονται από χώρες με τροπικό κλίμα και έτσι χρειάζονται υψηλή ατμοσφαιρική υγρασία, κάτι που τους παρέχει αναμφίβολα ο χώρος του μπάνιου, αφού εκεί σημειώνεται η υψηλότερη ατμοσφαιρική υγρασία μέσα στο σπίτι.

Η μόνη λεπτομέρεια που πρέπει να προσέξετε είναι η φωτεινότητα του χώρου, που πρέπει να είναι επαρκής, ώστε τα φυτά να μπορέσουν να μεγαλώσουν και να διατηρηθούν ζωντανά.

Μερικά από τα πιο κατάλληλα και ανθεκτικά, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι τα μπαμπού, η αλόη, ο πόθος, η φτέρη.

Κρεμάστε τα πάνω από την μπανιέρα ή την ντουζιέρα, τοποθετήστε τις γλάστρες δίπλα ή πάνω στα έπιπλα του μπάνιου, στολίστε το περβάζι του παραθύρου και αφεθείτε στη μαγεία ενός τροπικού περιβάλλοντος που θα σας χαλαρώσει υπό το φως των κεριών.

 

 

 

 

 

 

shutterstock
shutterstock