Δώστε νησιώτικο στιλ στο σπίτι σας με απλούς και οικονομικούς τρόπους | 0 bovary.gr
Δώστε νησιώτικο στιλ στο σπίτι σας με απλούς και οικονομικούς τρόπους | 0 bovary.gr
13|06|2017 16:33
SHARE
ISLAND STYLE

Δώστε νησιώτικο στιλ στο σπίτι σας με απλούς και οικονομικούς τρόπους


«Kάνε το χειμώνα καλοκαίρι, κάνε το μπαλκόνι σου νησί». Mε απλούς, οικονομικούς τρόπους και με φαντασία στο σπίτι μπορεί να μπει καλοκαιρινό αεράκι, αποκτώντας νησιώτικο στιλ.


Με μικρές διακοσμητικές παρεμβάσεις, οι χώροι του σπιτιού αποπνέουν μια δροσερή αίσθηση που μας αποφορτίζει.

Λευκό, γαλάζιο και μπλε σκούρο είναι οι αποχρώσεις που αγκαλιάζουν με φρεσκάδα το σπίτι (πχ σε ριχτάρια, μαξιλάρες, τραπεζομάντηλα).

Ξύλο, πέτρα, καλάμι και ψάθα γίνονται τα υλικά που επίσης μπορούν εύκολα να προσδώσουν νησιώτικη όψη στο σπίτι μας. Ξύλινα σκεύη μπορούν να μπουν στην κουζίνα μας και να την μεταμορφώσουν.

Μπορείτε να δημιουργήσετε μόνες σας μια κατασκευή με πέτρες και κοχύλια και να την διακοσμήσετε στο μπαλκόνι σας. Ενα straw hat ή μια straw bag σε μια περίοπτη θέση στο σπίτι δίνουν αμέσως μια καλοκαιρινή αίσθηση. Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι το σπίτι χρειάζεται φυσικό φως το καλοκαίρι. Ανοιχτά παράθυρα με αέρινες κουρτίνες, λευκά κεριά στο μπαλκόνι και χαλαρωτική μουσική αμέσως δημιουργούν μια διαφορετική αίσθηση τις καλοκαιρινές μας βραδιές στην πόλη ακόμα κι αν δεν πετύχουμε με ακρίβεια... το νησιώτικο στιλ που θέλουμε!

Πάρτε ιδέες από τις φωτογραφίες που ακολουθούν!