Ozon Boutique: To e-shop με ελληνικά brands και μοναδικά fashion items | 0 bovary.gr
Ozon Boutique: To e-shop με ελληνικά brands και μοναδικά fashion items | 0 bovary.gr
07|08|2017 16:20
SHARE
OZON BOUTIQUE

Ozon Boutique: To e-shop με ελληνικά brands και μοναδικά fashion items


Μέσα σε εκατοντάδες e-shops που καθημερινά βλέπουμε τόσο σε διαφημίσεις στο Facebook όσο και σε μια απλή περιήγησή μας στο διαδίκτυο, εντοπίσαμε ένα που μας τράβηξε την προσοχή.

Ο λόγος για το Ozon Boutique το οποίο φιλοξενεί κατά το πλείστον ελληνικά brands αλλά και εταιριών της Βαλτικής (όπως της About Wear) που δεν μπορείς να βρεις σε άλλο e-shop στην Ελλάδα.

Το Ozon Boutique είναι το «αδερφάκι» του περιοδικού ΟΖΟΝ το οποίο από το 2011 διοργανώνει το Fashion Room Service και αν ζεις στην Αθήνα πιθανότατα το έχεις επισκεφτεί. Σε αυτό το event το οποίο γίνεται συνήθως δύο φορές τον χρόνο, ανερχόμενα ελληνικά brands από το χώρο της μόδας και του design προβάλλουν τη δουλειά τους και τις περισσότερες φορές έχουν ακολουθήσει μια αξιοπρόσεκτη πορεία.

Μερικά από αυτά τα brands δε, συνεργάστηκαν με το OZON Boutique στο διαδικτυακό του κατάστημα. 

Κλικάροντας στο Ozonboutique.com βρήκαμε ρούχα, αξεσουάρ, κοσμήματα αλλά και items για τα αγαπημένα μας κατοικίδια.

Εκεί βρήκαμε τις αγαπημένες τσάντες Bonendis αλλά και reDO οι οποίες ξεχωρίζουν για τις γραμμές και τα υλικά που χρησιμοποιούν.

Ακόμη, παρεό Cleo Gatzeli και Pareaki, κολάν του alternative brand Heartbeatink, κοσμήματα των Ελλήνων σχεδιαστών Βunny Τales, Maria Karkantzou, Aumorfia, Christina Brampti, Bord de l'eau αλλά και ρούχα του brand Vathos Apparel που χρησιμοποιεί υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

Εκτός, όμως, από εσένα μπορείς να βρεις ρούχα για τον αδελφό σου, τον κολλητό σου και το αγόρι σου μια και στο Ozon Boutique υπάρχουν items για άνδρες: τσάντες των The pack society, Ucon Acrobatics, Hype όπως και κοσμήματα Moutsatsos και ρούχα Νative Youth.

 

Κάτι ακόμη που μας άρεσε πολύ ήταν το brand Ohhh my dog με μπαντάνες, πετσέτες και άλλα items για τα αγαπημένα μας κατοικίδια!

Τέλος, λόγω εκπτώσεων υπάρχουν αρκετά κομμάτια τα οποία βρήκαμε με έκπτωση -60% ενώ ανά διαστήματα υπάρχουν τα Flash Sales με μοναδικές προσφορές για τις οποίες ενημερωνόμαστε μέσω Newsletter.