Shuttestock
Shuttestock
20|09|2017 17:09
SHARE
COPPER

Αυτό το απλό μέταλλο έχει γίνει το νέο trend των διακοσμητών -Το βάζουν σε κάθε σπίτι


Αυτό το στοιχείο μπορεί να κάνει τη διαφορά στην διακόσμηση του σπιτιού το φετινό χειμώνα και θεωρείται ένα δυνατό trend για το 2017.

Μπορεί να «εισβάλλει» σε κάθε εσωτερικό χώρο του σπιτιού (από την κουζίνα μέχρι την τραπεζαρία και από το σαλόνι μέχρι το μπάνιο) και να δημιουργήσει μια ξεχωριστή αίσθηση.

Το εν λόγω διακοσμητικό trend, το συναντήσαμε και πριν μερικά χρόνια και έγινε πρόταση. Το copper (το μέταλλο με την bronze απόχρωση) ζεσταίνει το χώρο μας το φετινό χειμώνα και θεωρείται ακόμα πιο μοντέρνο από το χρυσό.

Οπου κι αν το εντάξουμε, μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα με τον υπόλοιπο χώρο: η μοντέρνα και φρέσκια αισθητική το κάνει να ξεχωρίζει και γι’αυτό τα τελευταία χρόνια αποκτά όλο και περισσότερους φίλους.

Το copper μπορεί να δημιουργήσει ενδιαφέρουσες αντιθέσεις με άλλα μέταλλα στο σπίτι και αν δεν το συναντήσουμε σε έπιπλα (σε μορφή τραπεζιού ή καρέκλας) μπορεί να ενταχθεί στο χώρο με τη μορφή εργαλείων στην κουζίνα, με τη μορφή φωτιστικού, βάζου, κηροπηγίου ή wall art.

Η αισθητική όψη αυτού του μετάλλου στο σπίτι γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα αν το δούμε με τη μορφή γεωμετρικών σχεδίων στη διακόσμηση (η industrial διακόσμηση αγαπά αυτό το μέταλλο).

Σίγουρα μια τέτοια διακοσμητική λεπτομέρεια δίνει φωτεινότητα στο χώρο και ένα vintage touch που τον αναβαθμίζει.

Δείτε πώς μπορείτε να το εντάξετε στο χώρο σας.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TAGS