Pexels
Pexels
27|09|2017 17:51
SHARE
ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΣΤΕΦΑΝΙ

To φθινοπωρινό διακοσμητικό που ομορφαίνει την είσοδο του σπιτιού


Μετά από μια δύσκολη μέρα με γρήγορους ρυθμούς, αυτό που ζητάμε επιστροφή στο «καταφύγιό» μας.

Το σπίτι μας, το μέρος που «φτιάχνονται» αναμνήσεις θέλουμε να μας γεννά ευχάριστα συναισθήματα και εικόνες.

Μικρές διακοσμητικές λεπτομέρειες μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά στην αίσθηση που αποπνέει το σπίτι και στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό του. Η είσοδος του σπιτιού δεν είναι ένας χώρος αμελητέας σημασίας. Μπορεί να προϊδεάσει θετικά ή αρνητικά όποιον επισκέπτεται το σπίτι μας αλλά και εμάς τους ίδιους.

Με φαντασία μπορείτε να δημιουργήσετε ένα διακοσμητικό που μπορεί να μεταμορφώσει την είσοδο του σπιτιού σας αυτόν χειμώνα, πριν ακόμα έρθουν τα Χριστούγεννα. Μιλάμε για τα φθινοπωρινά διακοσμητικά στεφάνια που αποτελούν διακοσμητικό trend στο εξωτερικό και είναι «πρόταση» για τη διακόσμηση του σπιτιού μας αυτή τη σεζόν.

Η είσοδος του σπιτιού αποκτά μια αίσθηση φρεσκάδας και ανανέωσης και μια εντυπωσιακή εικόνα.

Στεφάνι μπορούμε εύκολα να φτιάξουμε μόνες μας με υλικά που μπορούμε να προμηθευτούμε από την αγορά: αποξηραμένα λουλούδια, κουκουνάρι, κορδέλες, αποξηραμένα φρούτα μπορούν να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Τα ζεστά χρώματα (κόκκινο, κίτρινο, πορτοκαλί) είναι αυτά που κυριαρχούν σε αυτή τη διακοσμητική σύνθεση. Μέσα από φωτογραφίες μπορείτε να εμπνευστείτε το δικό σας στεφάνι!

Η αγορά προσφέρει πολλές επιλογές αλλά και εσείς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα όμορφο αποτέλεσμα επιστρατεύοντας τη φαντασία σας.