H&M Home
H&M Home
06|12|2017 17:31
SHARE
MERRY & BRIGHT

Ιδέες για εναλλακτική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, με ελάχιστο κόστος


Οι γιορτές πλησιάζουν και λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2017, το σπίτι μας φορά τα γιορτινά του.

Τα αγαπημένα πρόσωπα ενώνονται και φτιάχνουν αναμνήσεις που θα τους ακολουθούν τη χρονιά που έρχεται.

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση έχει τη δική της τέχνη. Βασική προυπόθεση για να διακοσμήσεις γιορτινά έναν χώρο είναι η δημιουργικότητα. Η έμπνευση. Το μεράκι. Η καλή διάθεση.

Το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από το προσωπικό σας γούστο και πώς θέλετε να το εκφράσετε. Κάποιοι αποφεύγουν την υπερβολή, άλλοι θεωρούν τις γιορτές την κατάλληλη ευκαιρία για αφήσουν την φαντασία τους ελεύθερη – ακόμα κι αν το αποτέλεσμα είναι «φορτωμένο» και φτάνει στα όρια του κιτς-.

Εκτός από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, -που πατροπαράδοτα είναι ο πρωταγωνιστής της γιορτινής διακόσμησης στο σπίτι- υπάρχουν πολλές, δημιουργικές ιδέες που μπορούν να ντύσουν γιορτινά τον χώρο, χωρίς μεγάλο κόστος. Στην αγορά μπορείτε να βρείτε τα απαραίτητα υλικά για να κάνετε μόνες σας κατασκευές που μπορούν να μεταμορφώσουν το χώρο σας και να του χαρίσουν μια ξεχωριστή αίσθηση.

Πράσινο, κόκκινο, χρυσό και λευκό. Ριχτάρια και μαξιλάρια με γιορτινά prints. Στεφάνια. Γιορτινά τραπεζομάντηλα και centerpieces. Διακοσμητικά που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας. Αν τις φετινές γιορτές δεν θέλετε να στολίσετε δέντρο, δείτε πώς μπορείτε να στολίσετε το σπίτι με μικρές, festive πινελιές! 

3) Στολίστε το καθιστικό ή την κρεβατοκάμαρα με γιορτινά μαξιλάρια και ριχτάρια 

 

 

 

 

4) Γιορτινές πινελιές στην είσοδο του σπιτιού. Ενα στεφάνι μπορεί να την μεταμορφώσει! 

 

 

 

 

5) Στολίστε την τραπεζαρία με χριστουγεννιάτικα centerpieces