Τοσα χρόνια το θεωρούσες κιτς, φέτος γίνεται η μεγαλύτερη τάση στη διακόσμηση | 0 bovary.gr
Τοσα χρόνια το θεωρούσες κιτς, φέτος γίνεται η μεγαλύτερη τάση στη διακόσμηση | 0 bovary.gr
22|12|2017 11:42
SHARE
ΤΟ TREND ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ

Τοσα χρόνια το θεωρούσες κιτς, φέτος γίνεται η μεγαλύτερη τάση στη διακόσμηση


To 2018 φαίνεται ότι θα είναι μια χρονιά ανατροπών σε όλα τα επίπεδα, ακόμα και σε αυτό της διακόσμησης.

Δεν βλέπουμε μόνο νέες τάσεις να κάνουν την εμφάνισή τους, αλλά και παλαιότερες που μας επανασυστήνονται.

Η διακόσμηση είναι ένας κόσμος που συνεχώς μεταβάλλεται και οι κανόνες του δεν μένουν σταθεροί.

Aλλάζουν και μπορούν να πάνε ακόμα και κόντρα στην εποχή. Μια από τις εκπλήξεις στο χώρο της διακόσμησης τη νέα χρονιά είναι η επιστροφή ενός trend που γνωρίσαμε σε προηγούμενες δεκαετίες και η προέλευσή του χάνεται στα βάθη του χρόνου. Εχει χαρακτηριστεί ως κακόγουστο, ξεπερασμένο και κιτς και ακόμα υπάρχει σε σπίτια που κατασκεύαστηκαν σε παλαιότερες δεκαετίες.

Μιλάμε για το μωσαϊκό που σύμφωνα με τις αναζητήσεις του Pinterest, είναι μια από τις τάσεις που αυτή τη χρονιά έρχεται να ντύσει επιφάνειες του σπιτιού με μοντέρνο χαρακτήρα.

Το βλέπουμε στο backsplash (δηλαδή το σημείο πίσω από το νεροχύτη της κουζίνας), στο νεροχύτη, στον πάγκο της κουζίνας, στο μπάνιο, στο σαλόνι.

Τα τελευταία χρόνια οι interior designers έχουν δει το μωσαϊκό με μια νέα ματιά και θεωρούν ότι αυτή η επιφάνεια, αν μπει στο σπίτι με φρέσκο τρόπο, μπορεί να το ομορφύνει.

Τα χρώματα του μωσαϊκού ντύνουν διαφορετικά τους χώρους του σπιτιού και το παλιό συναντά το νέο, σε μια διαφορετική συνύπαρξη.

Ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θέλουν να απαλλάξουν το παλιό τους σπίτι από αυτό το διακοσμητικό κατάλοιπο του παρελθόντος θεωρώντας το πασέ. 

2) Στο μπάνιο 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3) Στο σαλόνι