Shutterstock
Shutterstock
RED LIPS

5 κραγιόν που θέλουμε όλες να έχουμε στο νεσεσέρ μας


Είναι έντονο, δίνει χρώμα, χαρίζει θηλυκότητα και είναι ίσως η πιο κλασσική απόχρωση που μπορούμε να επιλέξουμε για τα χείλη μας.

Ο λόγος φυσικά για το κόκκινο κραγιόν, ένα καλλυντικό που δεν λείπει σχεδόν από κανένα νεσεσέρ, αφού ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από ηλικία και στιλ. Μπορούμε να το δούμε στο rock, στο girly, στο κλασσικό, στο μοντέρνο στιλ. 

Και επειδή το ένα δεν είναι ποτέ αρκετό, ξεχωρίσαμε 5 από τα πιο αγαπημένα μας και σας τα παρουσιάζουμε. 

Το κόκκινο κραγιόν είναι ένα καλλυντικό που μπορεί από μόνο του να δημιουργήσει statement στην εμφάνισή σας. Τονίστε ελαφρώς τα ζυγωματικά με ρουζ σε διακριτική απόχρωση και δώστε έμφαση στο βλέμμα σας με μάσκαρα στις ρίζες των βλεφάρων. 

Για ένα άκρως εντυπωσιακό look τολμήστε smokey style στα μάτια σας και ένα κόκκινο κραγιόν στην πιο σκούρα, burgundy εκδοχή του. 
 

Armani Beauty

Από την πρώτη στιγμή που θα δοκιμάσετε το συγκεκριμένο κραγιόν, θα το λατρέψετε από την υφή του. Απλώνεται υπέροχα στα χείλη, χαρίζοντας ένα πλούσιο, έντονο χρώμα με matte τελείωμα. Το μυστικό είναι ότι παραμένει στα χείλη για ώρες, χωρίς να τα ξηραίνει!

Lip Magnet, Armani-302 Hollywood
Lip Magnet, Armani-302 Hollywood

Dior

Η αίγλη του οίκου Dior αντικατοπτρίζεται στο συγκεκριμένο κραγιόν. Ένα κόκκινο κραγιόν με Haute Couture διάθεση. Κρύβει μέσα του ροζ αποχρώσεις και μπορεί μόνο του να δημιουργήσει statement στην εμφάνισή σας.

Diorific, Dior-013, Ange Bleu
Diorific, Dior-013, Ange Bleu

MAC

Ένα πέρασμα στα χείλη αρκεί για να αποκτήσουν την κλασσική, ζωηρή, έντονη κόκκινη απόχρωση. Διαθέτει ιδιαίτερη υφή, η οποία λιώνει στα χείλη χαρίζοντάς του τέλειο χρώμα και κρατώντας τα ενυδατωμένα για ώρες. 

Liptensity Lipstick, MAC-Mulling Spices
Liptensity Lipstick, MAC-Mulling Spices

Dolce&Gabbana

Ο οίκος Dolce&Gabbana είναι απόλυτα συνδεδεμένος με το κόκκινο χρώμα. Και η απόχρωση που τον χαρακτηρίζει μπορεί κάθε γυναίκα να τη βρεί στο συγκεκριμένο κραγιόν. Δύο υφές, μια πλούσια κρεμώδη και μια σατινέ απόχρωση gloss αρκούν για το απόλυτο femme fatale, Dolce style look!

Dolce&Gabbana Passion Duo Lipstick 160, Incognito
Dolce&Gabbana Passion Duo Lipstick 160, Incognito

NARS

Ένα υγρό κραγιόν που χαρίζει στα χείλη την ιδανική, σατινέ απόχρωση. Εφαρμόστε το πινέλο στα χείλη σας και αφήστε το να γλιστρήσει, να τους χαρίζει ένα πλούσιο κόκκινο χρώμα στην πιο burgundy απόχρωσή του.
 

Velvet Lip Glide, NARS Cosmetics-No. 54
Velvet Lip Glide, NARS Cosmetics-No. 54