AP Photo/Valery Hache, Pool
AP Photo/Valery Hache, Pool
CHARLOTTE CASIRAGHI

Το chic & classy beauty look της Charlotte Casiraghi


Είναι 30 ετών και έχει ήδη ένα διαζύγιο στο ενεργητικό της, ένα αγοράκι που απέκτησε από τη σχέση της με τον Γαλλομαροκινό κωμικό ηθοποιό Γκαντ Ελμαλέ.

Είναι μια από τις πιο όμορφες πριγκίπισσες στην Ευρώπη. Διαθέτεις επίσης πολλά ταλέντα αφού είναι επαγγελματίας ιππέας με διακρίσεις, ήταν αρχισυντάκτρια και αρθρογράφος σε γαλλικά περιοδικά μόδας, ενώ ποζάρει και ως μοντέλο του οίκου Gucci. Ποια είναι όμως τα beauty secrets που ακολουθεί η Charlotte και είναι πάντα τόσο όμορφη, περιποιημένη, με μακιγιάζ σε chic & classy διάθεση;

Μπορούμε να πούμε ότι τα χαρακτηριστικά της μοιάζουν αρκετά με αυτά της μητέρας της, την Πριγκίπισσα Καρολίνα του Ανόβερο και της γιαγιάς την Grace Kelly. Η Charlotte είναι μία από τις πιο κομψές πριγκίπισσες της εποχής της. Προτιμάει το φυσικό μακιγιάζ τόσο στην καθημερινότητά της, όσο και στις επίσημες εμφανίσεις.

Αν πρέπει να ξεχωρίσουμε τα αγαπημένα της beauty products, τότε σίγουρα θα αναφερθούμε στη μάσκαρα-βάφει πάντα γενναιόδωρα τις βλεφαρίδες της με μαύρη μάσκαρα, αναδεικνύοντας το χρώμα των ματιών της- και στο μολύβι φρυδιών.

Η ίδια διαθέτει φυσικά, πυκνά φρύδια-προφανώς δεν έχει χαλάσει ποτέ το σχήμα τους- και τα τονίζει σχεδόν σε κάθε της εμφάνιση, χτενίζοντάς τα παράλληλα προς τα πάνω, για να φαίνονται ακόμα πιο πυκνά.

 

Λατρεύει και τα κραγιόν, αλλά και τα lip gloss. Την έχουμε συναντήσει με διάφανο lip gloss αλλά και με τονισμένα χείλη στην κλασσική, κόκκινη απόχρωση. Πολλές φορές τη συναντάμε και με ουδέτερα pale nude και pink κραγιόν.

shutterstock
shutterstock

Αυτή η κομψότητα, η απλότητα που τη χαρακτηρίζει στο beauty style της είναι σχεδόν ζηλευτή. Η Charlotte με τα έντονα χαρακτηριστικά, τα σαρκώδη χείλη και μήλα και την αψεγάδιαστη επιδερμίδα ξέρει το μακιγιάζ που ταιριάζει απόλυτα, στην υπόλοιπη εμφάνισή της και το υποστηρίζει άψογα.

Ακολουθεί μία σπάνια εμφάνιση της Charlotte, όπου έχει πιλέξει να τονίσει το κινητό της βλέφαρο με πράσινη, shimmery σκιά, ενώ στο πρόσωπό της έχει παίξει με τις γυαλάδες. Το look ολοκλήρωσε με ένα classy κότσο που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

AP Photo/Thibault Camus
AP Photo/Thibault Camus