Joel C Ryan/Invision/AP
Joel C Ryan/Invision/AP
AMBER HEARD

H Amber Heard έπαιξε με τη χρυσή σκιά στο κινητό της βλέφαρο και απογείωσε το beauty look της


Πριν από λίγες ημέρες, η Αμερικανίδα ηθοποιός Amber Heard βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας της  DC «Aquaman», στην οποία πρωταγωνιστεί και η εμφάνισή της ήταν μία ευχάριστη έκπληξη.

Παραμένοντας πιστή στο chic style που τη χαρακτηρίζει, η Amber επέλεξε μια πράσινη-χρυσή τουαλέτα του οίκου Valentino με βαθύ ντεκολτέ, ενώ το look της ολοκλήρωσε ένα εντυπωσιακό headpiece.

Εξίσου εντυπωσιακό και σε festive διάθεση ήταν και το beauty look της Amber. Προτίμησε τη χρυσή σκιά για το μακιγιάζ των ματιών της, ενώ το υπόλοιπο πρόσωπο το άφησε σε nude, φυσικές αποχρώσεις.

Πριν αναλύσουμε το μακιγιάζ της, αξίζει να αναφέρουμε ότι το χρυσό είναι μία από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν στο μακιγιάζ και θα πρωταγωνιστήσει αρκετά στα εορταστικά looks. Ιδιαίτερα οι γυναίκες που έχουν ανοιχτό χρώμα επιδερμίδας και ανοιχτόχρωμα μαλλιά, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα με τη συγκεκριμένη απόχρωση. Ένα totally gold makeup look θα αναδείξει οποιαδήποτε εμφάνισή τους, ενώ το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και ξεχωριστό.

Μένουμε όμως στο μακιγιάζ της Amber Heard και κάνουμε zoom για να αναλύσουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Η χρυσή σκιά εφαρμόστηκε σε όλο το κινητό βλέφαρο, ενώ τόνισε και τις κάτω ρίζες των βλεφάρων της με αυτή. Έδωσε βάθος στο μάτι της με σβησμένη γωνία σε απαλή, καφέ απόχρωση, ενώ το μακιγιάζ των ματιών ολοκληρώθηκε με μάσκαρα αλλά και ψεύτικες βλεφαρίδες που έδωσαν έμφαση στο βλέμμα της.

Σαφέστατα η Amber είχε τονίσει και το τοξοειδές σχήμα των φρυδιών της, με μολύβι-σκιά σε απόχρωση που ταιριάζει απόλυτα με τη φυσική της.

Για τα ζυγωματικά της προτίμησε κοψίματα με matte προϊόν σε φυσικό, καφέ χρώμα, ενώ για τα χείλη της ένα ενυδατικό nude κραγιόν, με διακριτική γυαλάδα.

Η Amber έδωσε έμφαση κυρίως στα μάτια της και έπαιξε με τις γυαλάδες στο κινητό της βλέφαρο. Το υπόλοιπο πρόσωπο ήταν φυσικό, χωρίς γυαλάδες  και είχε υπέροχη matte υφή.

Στον κόσμο της ομορφιάς όπως και της μόδας, υπάρχει ο κανόνας που λέει «Less is More». Κάποιες φορές για να πετύχουμε εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ δε χρειάζεται να κάνουμε υπερβολές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Amber Heard, η οποία με μία χρυσή σκιά μόνο κατάφερε να μας εντυπωσιάσει με το beauty look της.

Go for it!