Γιορτινός Διαγωνισμός: To Βοvary.gr και η Εssence χαρίζουν σε 8 τυχερές ένα πακέτο με 9 μοναδικά προϊόντα μακιγιάζ | 0 bovary.gr
Γιορτινός Διαγωνισμός: To Βοvary.gr και η Εssence χαρίζουν σε 8 τυχερές ένα πακέτο με 9 μοναδικά προϊόντα μακιγιάζ | 0 bovary.gr
03|12|2018 15:22
SHARE
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ESSENCE

Γιορτινός Διαγωνισμός: To Βοvary.gr και η Εssence χαρίζουν σε 8 τυχερές ένα πακέτο με 9 μοναδικά προϊόντα μακιγιάζ


Λίγο πριν τις γιορτές αυτό που όλες αναζητάμε είναι η λάμψη και το glam.

Στα πάρτι και τις επίσημες ή ανεπίσημες βραδινές εξόδους αυτής της περιόδου, θέλουμε να δημιουργήσουμε τα πιο εντυπωσιακά makeup look.

Eίναι η καλύτερη στιγμή να γίνουμε τολμηρές και να παίξουμε με τα χρώματα και τις υφές στο μακιγιάζ μας. Τώρα είναι που θα απλώσουμε λίγο παραπάνω glitter χωρίς να το πολυσκεφτούμε.

Είτε θέλετε ένταση που σαγηνεύει στο βλέμμα, ροδοκόκκινα μάγουλα και nude χείλη, είτε είστε λάτρεις της μάσκαρα (και ποια δεν είναι) και του κόκκινου κραγιόν, είτε σας αρέσει το girly στιλ... και αυτή τη σεζόν όλες οι τάσεις είναι στην essence.

Για τα πιο glamοrous μακιγιάζ των γιορτών είναι το brand που θα σας εξοπλίσει με όλα τα απαραίτητα.

To Bovary.gr και η essence θέλουν να είσαι εσύ η βασίλισσα του πάρτι και του ρεβεγιόν και σου προσφέρουν ένα εκπληκτικό δώρο.

8 τυχερές θα κερδίσουν από ένα πακέτο με 9 διαφορετικά προϊόντα μακιγιάζ από την χειμερινή συλλογή.

Μπείτε στο ποστ του Instagram, ακολουθήστε όλα τα βήματα και μπορεί να είστε εσείς οι τυχερές!

Choose your power eye & face palette

Οι παλέτες ματιών & προσώπου, περιλαμβάνουν 8 σκιές, με ματ ή λαμπερό φινίρισμα, αλλά και ένα ρουζ ή highlighter, απόλυτα ταιριαστό με τις αποχρώσεις της κάθε παλέτας. Νot your princess με εντυπωσιακές nude και taupe αποχρώσεις και too glam to give a damn με μεταλλικούς τόνους.

Insta-care lipstick

Συνδυάζει το χρώμα ενός κραγιόν με την πλούσια φροντίδα ενός balm. Περιέχει βιταμίνη Ε και 20% έλαιο βούτυρο καριτέ, που περιποιούνται εντατικά τα χείλη - για μία απαλή αίσθηση. Αποχρώσεις σοφιστικέ και μοντέρνες

STAY 6h TRUE lipliner

Το εξαιρετικά μαλακό μολύβι χειλιών με το έντονο χρώμα είναι αδιάβροχο και διαρκεί έως και έξι ώρες. Τώρα μπορείτε να απολαμβάνετε τον καφέ ή το φαγητό σας χωρίς να ανησυχείτε για το κραγιόν σας!

Velvet matte lipstick 

Αγαπάμε τα ματ. Η πρωτοποριακή σύσταση συνδυάζει το ματ αποτέλεσμα με την ευχάριστη αίσθηση στα χείλη. Κρεμώδης υφή και πλούσιο, ομοιόμορφο χρώμα.

Nails in style artificial nail 

Τα «Stiletto Nails» μία από τις πιο hot τάσεις κυκλοφορούν σε holo ή ροζ σχέδια. Η δημιουργικότητά σας δεν θα έχει όριο: τεχνητά νύχια σε έξι μεγέθη που προσαρμόζονται εύκολα στα φυσικά σας νύχια, χάρη στα διαφανή αυτοκόλλητα μαξιλαράκια που συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο, και είναι εξίσου εύκολο να αφαιρεθούν.

Glitter on glitter off peel off nail polish

Το βερνίκι νυχιών με διαλύτη, σε χρώματα όπως ροζ-χρυσό και μοβ και με glitter, αφαιρείται εύκολα χωρίς ασετόν. Απλώστε δύο λεπτές στρώσεις από το βερνίκι και απλά ξεφλουδίστε για να το αφαιρέσετε.

Metal chrome nail powder 

Η πούδρα νυχιών δημιουργεί μοντέρνα εφέ χαμαιλέοντα και χρωμίου που κανένα απλό βερνίκι νυχιών δεν μπορεί να προσφέρει!.Απλώς εφαρμόστε τη πάνω σε ένα βερνίκι νυχιών, όσο αυτό είναι ακόμα υγρό, και τρίψτε τη απαλά. Το εφέ είναι ακόμα πιο έντονο πάνω σε μαύρη βάση.Στη συνέχεια, “σφραγίστε” το αποτέλεσμα με το melted chrome sealing top coat.

Prime + studio pore minimizingprimer with clay 

prime+ studio redness correcting + pore minimizing primer: Αυτό το primer με πράσινη άργιλο είναι η ιδανική βάση για να διορθώσετε τις κοκκινίλες. Η ελαφριά σύστασή του βοηθά στην κάλυψη των ερυθρών περιοχών του δέρματος και βελτιώνει ορατά τους πόρους.

prime+ studio mattifying + por minimizing primer: Ιδιαίτερα συμβατό με τις ανάγκες του νεαρού δέρματος, το primer αυτό δίνει μια ματ υφή στο δέρμα και μειώνει τους πόρους. Η ανάλαφρη υφή του, με μαύρη άργιλο, κάνει ματ το δέρμα χωρίς να το βαραίνει.

Oλα τα προϊόντα έρχονται μέσα στις πιο παιχνιδιάρικες και fun συσκευασίες, χαρακτηριστικές της essence. Ετσι, όχι μόνο θα πετύχεις ανεπανάληπτα beauty looks και θα βγάλεις τις πιο όμορφες selfie αλλά και θα εμπλουτίσεις το νεσεσέρ σου.

Πάρε μέρος και κέρδισε!

To μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις ΕΔΩ για να πας στο ποστ του διαγωνισμού στο Instagram του Bovary. Εκεί ακολούθησε τα βήματα και μπορεί να είσαι μία από τις τυχερές του διαγωνισμού!

 Καλή επιτυχία!