shutterstock
shutterstock
PEDICURE

Pedicure Ideas... για όσες σκοπεύουν να φορέσουν πέδιλο τις επόμενες ημέρες


Έχετε σίγουρα μπει σε γιορτινό mood και ίσως να έχετε καταλήξει και στα outfits που θα φορέσετε, στις επίσημες εμφανίσεις σας.

Τα πέδιλα είναι μία από τις προτάσεις της φετινής σεζόν. Μπορείτε να τα φορέσετε μόνα τους ή να τα συνδυάσετε ακόμη και με καλσόν, απλό ή διχτυωτό. Στο ραντεβού για το Χριστουγεννιάτικο μανικιούρ σας λοιπόν, πρέπει να φροντίσετε και τα άκρα των ποδιών σας.

Ωστόσο, ακόμη και αν δε σκοπεύετε να φορέσετε πέδιλα και επιλέξετε μία κλασσική γόβα ή flat μπαλαρίνες, η συγκεκριμένη εποχή είναι μία καλή ευκαιρία να κάνετε pedicure. Βλέπετε δεν είναι σωστό τα νύχια των ποδιών μας να τα περιποιούμαστε μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες.

Τι χρώμα βερνίκι όμως να επιλέξετε;

Κλασσικό, κομψό να ταιριάζει με επίσημα outfits αλλά και με πιο μοντέρνα, χαλαρά. Οι επιλογές λοιπόν και οι προτάσεις που έχουμε για εσάς είναι τρεις.

Classic Red

Το κόκκινο ήταν, είναι και θα παραμείνει η αγαπημένη κλασσική επιλογή στο μανικιούρ αλλά και το pedicure. Ανακαλύψτε την απόχρωση που ταιριάζει στο χρώμα της επιδερμίδας σας και πείτε ναι στο εορταστικό, γεμάτο festive διάθεση, κόκκινο βερνίκι. Ό,τι παπούτσι και αν επιλέξετε ένα είναι σίγουρο... τα νύχια σας θα είναι περιποιημένα, sexy και εντυπωσιακά!

shutterstock
shutterstock

Burgundy Tones

Από το μοντέρνο μωβ, μέχρι το εντυπωσιακό κερασί, στις burgundy αποχρώσεις οι επιλογές είναι αρκετές. Είναι ένα χρώμα με rock και ταυτόχρονα κομψό χαρακτήρα. Ταιριάζει απόλυτα με ένα denim outfit αλλά και με το επίσημο φόρεμα των Χριστουγέννων. Μην το σκέφτεστε λοιπόν με ένα pedicure σε burgundy τόνους, είστε πάντα μέσα στις τάσεις της σεζόν.

shutterstock
shutterstock

Keep it Nude

Keep it nude, keep it simple. Αν θέλετε απλά περιποιημένα νύχια, οι nude αποχρώσεις είναι αυτές που αναζητάτε. Από το ανοιχτό μπεζ, μέχρι το απαλό γαλακτερό αλλά και το διάφανο top coat, ένα pedicure σε αυτές τις αποχρώσεις είναι κομψό και minimal. Αν λοιπόν είστε fan αυτών των αποχρώσεων μπορείτε να δοκιμάσετε ακόμη και μία θεραπεία για να ενισχύσετε την ενυδάτωση των νυχιών σας. 

shutterstock
shutterstock