H Ευγενία Νιάρχου. Φωτογραφία: Splash Image/Ideal Image
H Ευγενία Νιάρχου. Φωτογραφία: Splash Image/Ideal Image
XMAS MANICURE

H Ευγενία Νιάρχου έκανε το ιδανικό μανικιούρ για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων


Είναι πλέον ένα από τα αγαπημένα μας fashion icon.

Την ακολουθούμε πιστά στα social media και συγκεκριμένα στο instagram, μέσα από το λογαριασμό της @VenyyxWorld.

Εκτός από την υπέροχη συλλογή κοσμημάτων, η Ευγενία μοιράζεται τόσο μέσα από posts αλλα κυρίως μέσα από τα stories διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της.

Πριν λίγες ημέρες λοιπόν μοιράστηκε μαζί μας και το μανικιούρ που επέλεξε για τις ημέρες των Χριστουγέννων. Η Ευγενία στις περισσότερες εμφανίσεις της επιλέγει σκούρα χρώματα, το κλασσικό κόκκινο ή αφήνει φυσικά τα νύχια της. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστο είναι το σχήμα των νυχιών της, το οποίο είναι μακρύ και ελαφρώς μυτερό. Ένα στιλ το οποίο της ταιριάζει τρομερά.

Η Ευγενία λοιπόν για τις ημέρες των Χριστουγέννων επέλεξε το κλασσικό κόκκινο χρώμα. Ένα πασπαρτού χρώμα που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα και αναδεικνύει τη femme fatale πλευρά που κρύβει μέσα της.

Η φωτογραφία που μοιράστηκε η Ευγενία σε instagram story και ύστερα έγινε post από τη nail expert της.

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε σε ελληνικό, εβδομαδιαίο περιοδικό ανέφερε ότι περιποιείται συχνά τα νύχια της, καθώς αποτελούν βασικό στοιχείο της δουλειάς της και πρέπει να είναι πάντα προσεγμένα. Δεν επισκέπτεται κάποιο nail salon στο Λονδίνο. Τα νύχια της τα περιποιείται η Ελληνίδα, Μαίρη Οικονομοπούλου η οποία πηγαίνει στο χώρο της, στο σπίτι της στο Λονδίνο.

Αξίζει να αναφερθούμε ξανά σε ένα manicure style της Ευγενίας που είχαμε δει και σχολιάσει πριν ένα μήνα περίπου. To ανάποδο γαλλικό σε κόκκινη απόχρωση. Μία super γιορτινή επιλογή που μπορείτε να την επιλέξετε για την αυριανή σας εμφάνιση!

Φωτογραφία που έχει μοιραστεί η Ευγενία Νιάρχου στο λογαριασμό της στο instagram @venyxworld