Olivia Palermo/AP Photo/Thibault Camus
Olivia Palermo/AP Photo/Thibault Camus
MAKEUP TIPS

Chiara Ferragni-Olivia Palermo: Τα δύο it-girls επέλεξαν το πιο εντυπωσιακό makeup look για το Paris Fashion Week


Τα φώτα όλα είνα στραμμένα στην πιο ρομαντική πόλη της Ευρώπης. 

Ο λόγος φυσικά για το Παρίσι, όπου τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιείται το Fashion Weeks και όλος ο κόσμος της μόδας έχει μαζευτεί στην πόλη του φωτός. Οι δρόμοι έχουν γεμίσει με stylish εμφανίσεις διάσημων και μη γυναικών αλλά και ανδρών, ενώ οι φωτογράφοι είναι σε κάθε τετράγωνο και αναμένουν να απαθανατίσουν ένα ξεχωριστό street style outfit.

Olivia Palermo, Chiara Ferragni είναι μόλις δύο από τα it girls που βρίσκονται στο Παρίσι και φυσικά στο front row των catwalks διάσημων οίκων όπως Dior, Elie Saab, Maison Valentino και φυσικά εμείς παίρνουμε μία μικρή γεύση και ζούμε Parisian moments μέσα από τα insta stories και posts τους.

Εκτός από τις stylish εμφανίσεις τους που φέρουν τις υπογραφές διάσημων οίκων, ως beauty editor παρατηρώ πάντα και το beauty style τους. Αυτό που ξεχώρισα τόσο στην Olivia, όσο και στην Chiara είναι ότι και οι δύο προτίμησαν ένα κλασσικό makeup look, που ανέδειξε τα μάτια τους.

Olivia Palermo/instagram
Olivia Palermo/instagram

Ο λόγος για το αγαπημένο και πάντα in-fashion smokey look. Το κλασσικό smokey που γίνεται με kohl-μαλακό-μαύρο μολύβι ματιών, στις εσωτερικές αλλά και τις εξωτερικές ρίζες των ματιών τους και που στο κινητό βλέφαρο πάντα εφαρμόζεται μία πιο ανοιχτόχρωμη σκιά για να δημιουργείται αντίθεση!


Chiara Ferragni/instagram

H Chiara συνδυάζει το μαύρο μολύβι με γήινες αποχρώσεις στο άνω και κάτω κινητό βλέφαρο. Τονίζει πάντα το σχήμα των φρυδιών της, ενώ τα χείλη της τα αφήνει σε πιο ήρεμους, φυσικούς τόνους. 

Σε μία άλλη της εμφάνιση την είδαμε να συνδυάζει το μαύρο μολύβι με μεταλλική, ασημένια σκιά. Ένα εντυπωσιακό makeup look που ταιριάζει απόλυτα στα ξανθά μαλλιά της και τη λευκή της επιδερμίδα.

Chiara & Valentina Ferragni/ instagram
Chiara & Valentina Ferragni/ instagram

H Olivia Palermo προτιμάει να τονίζει και το σχήμα των ματιών της, προεκτείνοντας το μολύβι στις εξωτερικές γωνίες και σχηματίζοντας έτσι ένα cat eye look. Η ίδια κρατάει τον κλασσικό κανόνα του μακιγιάζ που θέλει πάντα να τονίζουμε ένα παό τα δύο βασικά σημεία του προσώπου, μάτια ή χείλη.


Olivia Palermo/instagram

Έτσι όταν τονίζει τα μάτια της, αφήνει φυσικά τα χείλη της. Ενώ όταν ενδίδει στο αγαπημένο της κόκκινο κραγιόν, αφήνει σε γήινους τόνους τα μάτια της.

Olivia Palermo & Johannes Huebl/instagram
Olivia Palermo & Johannes Huebl/instagram