Κορίτσι στον ήλιο/Shutterstock
Κορίτσι στον ήλιο/Shutterstock
ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ

Σε ποια ενυδατική κρέμα πρέπει να επενδύσεις αυτό τον καιρό


Η ενυδατική ημέρας και νυχτός είναι κάτι που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ μας.

Είναι το προϊόν που πρέπει να αγοράσουμε πριν καν προλάβει να τελειώσει. Υπάρχουν γυναίκες που παραμένουν πιστές σε συγκεκριμένα brands, σε συγκεκριμένες σειρές, ωστόσο υπάρχουν και εκείνες που θέλουν να δοκιμάζουν νέες τεχνολογίες, νέα συστατικά στο πρόσωπό τους.

Αυτό το διάστημα διανύουμε μία μεταβατική περίοδο. Είμαστε μία ανάσα πριν υποδεχτούμε την άνοιξη και αποχαιρετίσουμε το βαρύ χειμώνα. Χρειάζεται να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα, το στιλ μας, αλλά και την beauty ρουτίνα μας.

Στο ντουλάπι του μπάνιου μας, στο νεσεσέρ μας θα μπουν πιο λεπτόρευστα, ήπια προϊόντα, η αγαπημένη terracotta και σκιές, κραγιόν σε ζωηρά χρώματα και φυσικά η αντηλιακή κρέμα. Ένα προϊόν που έχουμε τονίσει αρκετές φορές ότι πρέπει να χρησιμοποιούμε όλο το χρόνο, ακόμα και τις ημέρες με συννεφιά, ωστότο την άνοιξη και το καλοκαίρι που ο ήλιος πρωταγωνιστεί έχουμε ένα λόγο παραπάνω, να μην την αμελούμε.

Πρωινή περιποίηση/Shutterstock
Πρωινή περιποίηση/Shutterstock

Αν σκοπεύετε λοιπόν να ανανεώσετε την πρωινή ενυδατική σας κρέμα αυτές τις ημέρες, η πρότασή μας είναι να επενδύσετε σε μία που περιέχει αντηλιακή προστασία. Με αυτό τον τρόπο γλιτώνετε ένα βήμα από την πρωινή σας περιποίηση

Χρειάζεται να ακολουθήσετε τα ίδια, γνώριμα βήματα. Να την εφαρμόσετε σε καθαρό πρόσωπο, με ανοδικές, απαλές, ταμποναριστές κινήσεις σε πρόσωπο, λαιμό αλλά και ντεκολτέ.

Επενδύστε σε ενυδατική που περιέχει αντηλιακή προστασία με δείκτη τουλάχιστον 25SPF. 


Lancôme - Visionnaire Creme 25SPF

 Estee Lauder Daywear Anti-oxidant BB creme SPF35
Estee Lauder Daywear Anti-oxidant BB creme SPF35

Αν το πρωί θέλετε και ελαφιά κάλυψη στο πρόσωπό σας, τότε μπορείτε να επενδύσετε σε μία ΒΒ cream. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζετε ενυδατική, αντηλιακή και foundation σε ένα προϊόν. Φυσικά στην ίδια κατηγορία ανήκουν και οι tinted creams, οι αντηλιακές ή ενυδατικές κρέμες που περιέχουν χρώμα.


Clinique Moisture Surge Tinted Moisturizer SPF15


Frezyderm Sun Screen Tinted Face Cream SPF 50+

Υπάρχουν τόσες επιλογές στην αγορά που δύσκολα μπορεί μία γυναίκα να επιλέξει τι της ταιριάζει. Η πρότασή μας είναι να δοκιμάζετε για ένα μικρό χρονικό διάστημα το προϊόν πριν την αγοράσετε. Ζητήστε δείγματα από τα καταστήματα ομορφιάς ή απλά επισκεφθείτε και ζητήστε από την expert να σας εφαρμόσει το προϊόν που θέλετε. Δείτε πώς κάθεται στο πρόσωπό σας και τι διάρκεια έχει μέσα στην ημέρα και αν μείνετε ικανοποιημένες, κάνετε την αγορά!