Κορίτσι στον ήλιο/Shutterstock
Κορίτσι στον ήλιο/Shutterstock
GLOSS

Gloss Hair Therapy: Η οικονομική θεραπεία μαλλιών που δίνει λάμψη και ενυδατώνει


Μέχρι σήμερα μπορώ και υποστηρίζω ότι δε θέλω να βάψω τα μαλλιά μου και να χάσω το φυσικό χρώμα τους.

Μία ανάσα πριν μπω επισήμως στα 30, σαφώς και έχω αρκετές λευκές τρίχες, οι οποίες μάλιστα είναι μαζεμένες όλες στη φράντζα- δεν μπορούσαν και αυτές να βγουν στα πίσω μαλλιά και να μην είναι τόσο μπροστά. 

Ωστόσο λατρεύω το καστανό χρώμα των μαλλιών μου και δεν είμαι διατεθειμένη να το αλλάξω άμεσα. 

Η μόνη θεραπεία που κάνω λοιπόν είναι το gloss, το οποίο ουσιαστικά δίνει μία λάμψη στο φυσικό μου χρώμα, ενώ παράλληλα ενυδατώνει τα μαλλιά μου από τις ρίζες έως τις άκρες. Με λίγα λόγια για ένα διάστημα 2-3 μηνών ξεχνάω το φριζάρισμα, τα μαλλιά μου στρώνουν ακόμα και αν τα στεγνώσω και τα αφήσω φυσικά.

Πώς γίνεται το gloss όμως και πόση ώρα απαιτεί από το χρόνο μας;

Χαμογελαστό κορίτσι/Shutterstock
Χαμογελαστό κορίτσι/Shutterstock

Αρχικά θα πρέπει να σας πω ότι δεν υπάρχει λόγος να μείνετε άλουστες, καθώς δεν πρόκειται για κάποια βαφή μαλλιών.

Το πρώτο στάδιο της θεραπείας είναι το σχολαστικό λούσιμο των μαλλιών και ύστερα η hair expert σας περνά την gloss θεραπεία την οποία αφήνει στα μαλλιά για περίπου 15-20 λεπτά. Στη συνέχεια τα ξεβγάζει και εφαρμόζει μία μάσκα για 4-5 λεπτά.

Είναι μία θεραπεία που προτείνεται για φυσικά αλλά και βαμμένα μαλλιά.  

Συγκεκριμένα όσες γυναίκες έχουν ξανοίξει το χρώμα τους, απομακρύνει αυτό το χρυσοκίτρινο- πορτοκαλί του αποχρωματισμού δίνοντας την επιθυμητή απόχρωση στην τρίχα. Από την άλλη στα φυσικά μαλλιά δίνει μία ιδιαίτερη λάμψη στο φυσικό χρώμα. Τέλος στα ξεθωριασμένα βαμμένα μαλλιά ενισχύσει το χρώμα.

Σε κάθε περίπτωση είναι μία θεραπεία που εκτός από λάμψη και ανανέωση στο χρώμα των μαλλιών χωρίς να φθείρει την τρίχα, προσφέρει παράλληλα ενυδάτωση. Κάθε γυναίκα ανεξάρτητα από τον τύπο μαλλιών της έχει κάθε λόγο να δοκιμάσει αυτή τη θεραπεία.

Λαμπερά μαλλιά/Shutterstock
Λαμπερά μαλλιά/Shutterstock

Πραγματικά από την ημέρα που έκανα gloss, το μαλλί μου είναι πιο λαμπερό. Τα θαμπά μαλλιά μου είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν. Όταν κάθομαι στον ήλιο αισθάνομαι ότι οι άκρες μου δείχνουν πιο ανοιχτές, όπως γίνονται το καλοκαίρι από τον ήλιο και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει λόγω της λάμψης.

Τέλος να σας πω ότι είναι μία αρκετά οικονομική θεραπεία. Προσωπικά πλήρωσα μόλις 30 ευρώ για το gloss και το φορμάρισμα. Αν θέλετε μία μικρή ανανέωση λάμψης δεν έχετε παρά να δοκιμάστε το gloss.

Αναμένω τα σχόλιά σας από την προσωπική σας εμπειρία! Μη διστάσετε να ρωτήσετε ό.τι σας προβληματίζει.

Διαβάστε ακόμη: Το χρώμα που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας στο manicure την άνοιξη του 2019
Διαβάστε ακόμη: Το κούρεμα που θα πρωταγωνιστήσει το 2019 -Νεανικό, χωρίς να είναι girly