Pixie Hair/Shutterstock
Pixie Hair/Shutterstock
PIXIE HAIR

Σε ποιες γυναίκες ταιριάζει απόλυτα το stylish pixie hairlook


Είναι ένα κούρεμα με χαρακτήρα, έχει ρετρό, sexy χαρακτήρα και σίγουρα είναι αυστηρό και απόλυτα stylish.

Το pixie hairstyle ή αλλιώς, το ανδρόγυνο κούρεμα, δεν το επιλέγουν αρκετές γυναίκες -κυρίως αυτές που πειραματίζονται με την εμφάνισή τους και δεν φοβούνται τις αλλαγές. Φυσικά, υπάρχουν κάποιες που παραμένουν πιστές σε αυτό το στιλ και δεν το αποχωρίζονται για χρόνια. Γυναίκες που δεν έχουν κανένα είδος ανασφάλειας με την εμφάνισή τους, έχουν τονισμένη αυτοπεποίθηση και αναζητούν αυστηρό look στις εμφανίσεις τους.

Το pixie hairlook είναι ένα χτένισμα ξεχωριστό, με δυναμική προσωπικότητα, που απευθύνεται σε συγκεκριμένες γυναίκες. Ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε ότι απαιτεί ιδιαίτερο styling και περιποίηση. Το γεγονός ότι τα μαλλιά είναι τόσο κοντά, δεν σημαίνει ότι μπορούμε να τα αφήνουμε φυσικά, αντιθέτως,πρέπει να έχουμε τα ιδανικά προϊόντα και να τους δίνουμε την κίνηση που τους ταιριάζει.

Pixie Hair/Photo by Timothy Paul Smith on Unsplash
Pixie Hair/Photo by Timothy Paul Smith on Unsplash

Ιδανικά χτενίσματα που μπορούν να απογειώσουν το συγκεκριμένο look είναι το wet look. Με τη βοήθεια ενός gel μαλλιών, δώστε την αίσθηση ότι τα μαλλιά σας είναι υγρά και χαρίστε τους την κίνηση που τους ταιριάζει.

Πείτε ναι στα headbands και τα hairclips. Μία κορδέλα ή ένα αξεσουάρ μαλλιών-τα οποία φέτος είναι μία δυνατή τάση ομορφιάς-μπορεί να κάνει πιο εντυπωσιακό το look σας.

Χωρίστε τα μαλλιά σας τούφες, δουλέψτε τις με πιστολάκι, ψαλίδι ή πρέσα μαλλιών, δώστε τους την κίνηση που τους ταιριάζει και πειραματιστείτε με την εμφάνισή σας.

Ένα τόσο δυναμικό, με ξεχωριστό χαρακτήρα κούρεμα μπορεί να γίνει ακόμα πιο stylish και είναι στο χέρι σας.

Τολμήστε μία αλλαγή στα μαλλιά σας, πείτε ναι στο ανδρόγυνο κούρεμα ιδιαίτερα αν έχετε πρόσωπο με γωνίες. Αν έχετε πιο στρογγυλό πρόσωπο προτιμήστε να έχετε πιο μακριά φράντζα από τη μία πλευρά και το μήκος των μαλλιών σας να φτάνει περίπου στο πηγούνι.