Γυναίκα με πυκνά φρύδια/Shutterstock
Γυναίκα με πυκνά φρύδια/Shutterstock
ΒΑΝΕΣΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

Σούπερ Διαγωνισμός: Δώρο τέλεια φρύδια με microblading από την brow expert Βανέσα Αναγνώστου


Αν πρέπει να επιλέξουμε ένα χαρακτηριστικό που αναζητάμε όλες οι γυναίκες, ανεξάρτητα από ηλικία και στιλ, αυτό είναι αναμφισβήτητα τα έντονα και πυκνά φρύδια.

Έχουμε αφήσει στο παρελθόν και συγκεκριμένα στη δεκαετία του 90' τα λεπτά, τοξοειδή φρύδια και τώρα θέλουμε όσο γίνεται πιο πυκνά. Θέλουμε ωστόσο το αποτέλεσμα να δείχνει πάντα φυσικό, σα να γεννηθήκαμε με αυτό το σχήμα. Για διάφορους λόγους όμως, είτε επειδή εμείς έχουμε επέμβει αρκετά στο σχήμα στο παρελθόν ή απλά γιατί δεν είναι στο DNA μας, δεν έχουμε όλες το επιθυμητό σχήμα.

Επειδή λοιπόν τα φρύδια είναι ένα από τα χαρακτηριστικά με καθοριστικό ρόλο στις εμφανίσεις μας καθώς αναδεικνύουν το βλέμμα, ενώ παράλληλα κρύβουν και μερικά χρόνια, επιλέγουμε μεθόδους που χαρίζουν το αποτέλεσμα που θέλουμε. Εκτός από τα προϊόντα που υπάρχουν στην αγορά, μάσκαρα αλλά και μολύβι φρυδιών, που μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε καθημερινά και να αποκτούμε το επιθυμητό σχήμα, υπάρχουν και λύσεις με διάρκεια που διευκολύνουν τη σύγχρονη, πολυάσχολη γυναίκα. Ο λόγος για το γνώριμο πλέον σε όλες microblading ή αλλιώς το ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών.

Microblanding από τη Βανέσα Αναγνώστου
Microblanding από τη Βανέσα Αναγνώστου

Η Βανέσα Αναγνώστου, certified phibrows artist, ειδικεύεται στη σύγχρονη τεχνική microblading και εγγυάται φυσικό αποτέλεσμα στο σχήμα των φρυδιών μας. Αυτό που την κάνει ξεχωριστή είναι η δουλειά της, καθώς με δυσκολία κανείς θα μπορέσει να ξεχωρίσει τη φυσική τρίχα από την τεχνητή.

Όλα αυτά γίνονται στον ειδικά διαμορφωμένο και ζεστό χώρο που υποδέχεται τους ενδιαφερόμενους και συζητάει μαζί τους όλα όσα θέλουν να μάθουν. 

Μία μόνο επίσκεψη στο χώρο της αρκεί για να λύσετε κάθε απορία σας, να βρείτε μαζί το σχήμα που ταιριάζει απόλυτα στο πρόσωπό σας και να πάρετε την απόφαση να δοκιμάσετε τη σύγχρονη μέθοδο σχηματισμού φρυδιών, microblading.

Δώρο microblading σε μία αναγνώστρια

Ο χώρος που υποδέχεται τους ενδιαφερόμενους.
Ο χώρος που υποδέχεται τους ενδιαφερόμενους.

Αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα του Microblading θα απολαύσει εντελώς δωρεάν και μια αναγνώστρια του Bovary.gr.

Η Βανέσα Αναγνώστου θα κάνει τα μαγικά της και θα δείτε στον καθρέφτη τα φρύδια σας πιο έντονα και πυκνά με το ιδανικό σχήμα.

Αν θέλετε να είστε εσείς η τυχερή, δεν έχετε παρά να μπείτε στο Instagram του Bovary.gr και να ακολουθήσετε τα τρία βήματα. 

Facebook

Διεύθυνση: Λουκή Ακρίτα 1, Άγιος Δημήτριος

Tηλέφωνα επικοινωνίας: 698 37 37 947, 211 115 21 97

Βανέσα Αναγνώστου
Βανέσα Αναγνώστου