Beach waves/Shutterstock
Beach waves/Shutterstock
02|05|2019 11:25
SHARE
SALT SPRAY

Αυτό είναι το προϊόν που χαρίζει sexy, κυματιστά μαλλιά -Για να αποκτήσεις το look των καλοκαιρινών διακοπών


Ένα messy hair look, χαλαρό, κυματισμό και με μια ανεπιτήδευτη κίνηση δείχνει ότι είμαστε σε διακοπές, ενώ εμείς κινούμαστε σε κανονικούς ρυθμούς στην πόλη. 

Και μπορούμε να το πετύχουμε ακόμα και αν η θάλασσα απέχει χιλιόμετρα μακριά. Το salt spray είναι το προϊόν μαλλιών που μας χαρίζει αυτό το καλοκαιρινό σέξι hairstyle και είναι τόσο εύκολο στη χρήση του που μπορεί κάθε γυναίκα να το χρησιμοποιήσει χωρίς να κάνεις λάθος. 

Δεν έχει σημασία ποιο είναι το μήκος των μαλλιών. Το wavy look ταιριάζει στο κοντό καρέ, στο lob και φυσικά στα μακριά μαλλιά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με pixie look, αλλά και να δώσει απλά μία ατίθαση υφή σε κάθε κοντό με φράντζα. 

Ο τρόπος χρήσης εύκολος και γνώριμος. Μετά το μπάνιο και ενώ τα μαλλιά είναι ακόμα νωπά αρκούν μερικοί ψεκασμοί κυρίως στις άκρες. Με τα δάχτυλα δίνουμε την επιθυμητή κίνηση, ενώ αν θέλουμε περισσότερους κυματισμούς το πιστολάκι με τη φυσούνα μπορεί να δουλέψει, μόνο που προτίμησε τον κρύο αέρα. Ιδανικά αφήνουμε τα μαλλιά να στεγνώσουν φυσικά και έχουμε το τέλειο summer wavy look. Τόσο καλοκαιρινό και stylish που με μια ματιά στον καθρέφτη θα νιώσεις σα να βρίσκεσαι σε ένα νησί!

Και αν δε θες τα μαλλιά σου ελεύθερα, μπορείς να παίξεις με διάφορα hairlook, να κάνεις μία πλεξίδα, να τα πιάσεις κοτσίδα και να έχεις ένα messy ponytail ή ακόμα και έναν ατημέλητο κότσο

Beach Hair/Shutterstock
Beach Hair/Shutterstock

Αν δεν ξέρεις σε ποιο προϊόν να επενδύσεις, παρακάτω έχουμε μια υπέροχη λίστα με τα αγαπημένα μας. Η επιλογή είναι δική σου. 

Bumble & Bumble, Surf Spray

Ένα σπρέι χτενίσματος εμπλουτισμένο με θαλασσινό αλάτι, που δίνει ένταση, κράτημα και χαλαρό ματ φινίρισμα. Ιδανικό για τα κυματιστά μαλλιά και τους σέρφερ στην ψυχή που έχουν παγιδευτεί στην πόλη. 

Kérastase, Aura Botanica, Eau De Vagues

Mist φορμαρίσματος που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και εξασφαλίζει αέρινο beach waves look με λάμψη υγείας -η καλύτερη εναλλακτική αντί του θαλασσινού νερού για ""after surf"" μαλλιά! Είναι εμπλουτισμένο με ζάχαρη από την Παραγουάη σε συνδυασμό με ενυδατική αλόη βέρα από το Μεξικό, για μαλλιά με απαλό άγγιγμα και πλούσια υφή. Είναι σχεδιασμένο να χρησιμοποιείται κυρίως για φυσικό στέγνωμα.   

Schwarzkopf, Professional OSiS+ Session Label Salt Spray

Spray για ακατέργαστο και επιμελώς ατημέλητο look παραλίας. Η φόρμουλα του με μαγνήσιο, συνδυάζει άγρια υφή και εύκολο φορμάρισμα, ενώ αφήνει τα μαλλιά πιο γεμάτα. 

Wella Professionals, Eimi, Ocean Spritz

Ανάλαφρη λακ για ατίθασο λουκ παραλίας με φυσικό ορυκτό αλάτι που προστατεύει τα μαλλιά από την αφυδάτωση, αλλά και την ηλιακή ακτινοβολία.

Από τις Έφη Ανέστη & Τίνα Σβίγκου