Φωτογραφία: Shutterstock
Φωτογραφία: Shutterstock
SUMMER SKINCARE ROUTINE

Tα super ενυδατικά, skincare προϊόντα που χρησιμοποιεί το καλοκαίρι η Beauty Editor


Η ενυδάτωση του προσώπου είναι καθημερινή συνήθεια, από τότε που έκλεισα τα 17 μου χρόνια. 

Πάντα αναζητώ προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες της επιδερμίδας μου και προσφέρουν όλα όσα αναζητώ. Λαμπερή, σφριγηλή επιδερμίδα, λεία και απαλή υφή και φυσικά ενυδάτωση σε βάθος.

Ως beauty editor λαμβάνω και δοκιμάζω εκατοντάδες προϊόντα, στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα. Μετά από τόσα χρόνια έχω ξεχωρίσει κάποια beauty brands, τα οποία έχουν προϊόντα που ταιριάζουν απόλυτα στις δικές μου skincare ανάγκες -οι οποίες είναι αρκετές!

Ένα από τα πιο αγαπημένα μου beauty brands είναι και τα Fresh Line. Εμπνευσμένη από την ελληνική σοφία της βοτανοθεραπείας και ακολουθώντας παραδοσιακές οικογενειακές συνταγές, η Fresh Line ιδρύθηκε το 1992 ως μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση, ξεκινώντας από ένα κατάστημα στην Αθήνα.

Σήμερα, το 2019 είναι ένα από τα beauty brands που εμπιστεύονται χιλιάδες γυναίκες, ανάμεσά τους skincare experts, makeup artists, beauty editors αλλά και γυναίκες που δεν εμπλέκονται στο χώρο της ομορφιάς και της αισθητικής, απλά αναζητούν το καλύτερο για την επιδερμίδα τους.

Για το καλοκαίρι του 2019 λοιπόν έχω ήδη καταλήξει στα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας μου. Πρόκειται για τη νέα σειρά περιποίησης προσώπου από τη Fresh Line, "Ωκεανίδα",  η οποία βασίζεται στην επιστήμη της θάλασσας.

Είναι μία σειρά που περιλαμβάνει 3 νέα προϊόντα για ενυδάτωση, που διαρκεί για ώρες.

Διαθέτει καινοτόμο σύμπλεγμα μικροφυκών & μήλου, εκχύλισμα από κοράλι & θαλασσινό νερό.

Η σειρά "Ωκεανίδα" μου προσφέρει το αποτέλεσμα που αναζητώ. Νεανικό, υγειές δέρμα, που λάμπει από ενυδάτωση, ενώ παράλληλα προστατευμένο από την ατμοσφαιρική ρύπανση και το blue light. 

Όπως μπορείτε να φανταστείτε έχω αγοράσει όλη τη συλλογή, η οποία αποτελείται από:

• Ενυδατική Κρέμα για κανονική προς ξηρή επιδερμίδα
• Κρέμα-Τζελ Ματιών για όλους τους τύπους δέρματος
• Ορό ενυδάτωσης και προστασίας για όλους τους τύπους δέρματος

Και η καθημερινή skincare ρουτίνα μου ξεκινάει με ένα σχολαστικό καθαρισμό της επιδερμίδας μου. Ανεξάρτητα αν έχω βαφτεί ή όχι, αν έχω βγει από το σπίτι ή έχω μείνει όλη την ημέρα μέσα, ο σχολαστικός καθαρισμός με εξειδικευμένο προϊόν είναι καθημερινή, πρωινή και βραδινή συνήθεια.

Ακολουθεί ο ορός ενυδάτωσης ή αλλιώς το serum. Πρόκειται για έναν ορό που εφαρμόζει άψογα σε κάθε τύπο δέρματος. Αυτό που λάτρεψα την πρώτη φορά που το δοκίμασα είναι η δροσερή υφή του, ενώ κατά την εφαρμογή παρατήρησα ότι απορροφάται άμεσα.

Διαθέτει ενισχυμένη σύνθεση με BLUE Oléoactif, ένα βραβευμένο, κλινικά-αποδεδειγμένο δραστικό από 3 είδη ρυζιού & βιολογικό έλαιο σόγιας που προσφέρει προστασία από το μπλε φως που εκπέμπουν οι οθόνες, την ατμοσφαιρική ρύπανση και την οξείδωση.

Επιπλέον είναι εμπλουτισμένο με θαλάσσιο σύμπλεγμα υψηλής απόδοσης που νισχύει το μικροβίωμα του δέρματος και αποκαθιστά το pH, βελτιώνοντας την υγεία και την ομορφιά του.

Τέλος το σύμπλεγμα μικροφυκών και μήλου προσδίδει ενυδάτωση που διαρκεί και αυξάνει την περιεκτικότητα νερού στο δέρμα. Το αποτέλεσμα είναι το δέρμα να είναι πιο λείο, σφριγηλό και super ενυδατωμένο.

Αξίζει να σας αναφέρω ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο του το συγκεκριμένο ορό. Προσωπικά για να προσφέρω στο δέρμα μου εντατική ενυδάτωση, κάτι που έχει ανάγκη ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, συνδυάζω τον ορό και την ενυδατική κρέμα της σειράς.

Extra Info: Επειδή πάντα αναζητώ φυσικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ μου, συνηθίζω να αναμειγνύω μία δόση από τον ορό με το foundation. Αφού κάνω blend τα δύο προϊόντα στο χέρι μου, στη συνέχεια με το ειδικό πινέλο δημιουργώ τη βάση. Λατρεύω την απαλή υφή, το φυσικό αποτέλεσμα και τη super ενυδατώση που έχει το πρόσωπό μου, όση ώρα είμαι βαμμένη. Ένα tip που σας προτείνω να δοκιμάσετε άμεσα!

Ακολουθεί λοιπόν η ενυδατική κρέμα, ένα προϊόν ιδανικό για δέρματα κανονικά προς ξηρά. Διαθέτει απαλή υφή και ένα super δροσερό, θαλασσινό άρωμα. 

Από την πρώτη εφαρμογή προσφέρει την απόλυτη ενυδάτωση, ενώ παράλληλα προστατεύει από εξωτερικές επιθέσεις-κάτι που έχουμε ανάγκη οι σημερινές, εργαζόμενες, πολυάσχολες γυναίκες. 

Η ενυδατική Κρέμα Ωκεανίδα είναι ενισχυμένη με καινοτόμο σύμπλεγμα από φύκη, θαλασσινό νερό και πολυσακχαρίτες που ενισχύει τη μικροχλωρίδα του δέρματος ενώ βελτιώνει και αποκαθιστά την υγεία του σε μόλις 7 ημέρες.



Λόγω του ενυδατικού συμπλέγματος μικροφυκών και μήλου προσδίσει 12ωρη ενυδάτωση και προστατεύει από την απώλεια νερού για ορατά πιο ενυδατωμένη & ανθεκτική επιδερμίδα.

Τα φυσικά σάκχαρα προσφέρουν 3D ενυδάτωση για κυκλοφορία της υγρασίας σε όλες τις στοιβάδες του δέρματος και ενίσχυση του υαλουρονικού οξέος.

Τέλος ποτέ δεν αμελώ την ενυδάτωση των ματιών μου. Από μικρή οι μαύροι κύκλοι είναι κάτι που με ταλαιπωρεί τόσο αισθητικά, όσο και στην καλή υγεία της επιδερμίδας μου. 

Η κρέμα τζελ ματιών, από τη σειρά Ωκεανίδα είναι το προϊόν που αναζητούσα τόσα χρόνια.  Πρόκειται για ένα προϊόν που διορθώνει το πρόβλημα των ματιών μου, από τη ρίζα.

Διαθέτει εκχύλισμα κοραλλιού πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία και θρεπτικά συστατικά, διατηρεί την υδρολιπιδική ισορροπία του δέρματος και βελτιώνει την επικοινωνία των κυττάρων.

Η ενισχυμένη σύνθεση με σκουαλένιο και αμυγδαλέλαιο αναπληρώνει τα φυσικά λιπίδια και περιορίζει την απώλεια νερού.

Το κλινικά αποδεδειγμένο σύμπλεγμα μικροφυκών & μήλου σφραγίζει τα επίπεδα ενυδάτωσης της επιδερμίδας, τονώνει τη λειτουργία του επιδερμικού φραγμού ενώ το πατενταρισμένο δραστικό BLUE Oléoactif από ρύζι και βιολογικό έλαιο σόγιας ενισχύει την ανθεκτικότητα του δέρματος ενάντια σε στρεσογόνους παράγοντες όπως η μόλυνση, οι ελεύθερες ρίζες και το μπλε φως.

Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα της Fresh Line και ανακαλύψτε τη νέα σειρά περιποίησης, Ωκεανίδα. Εφαρμόστε τα προϊόντα σε μία μικρή περιοχή στο χέρι σας και νιώστε τις υφές, ανακαλύψτε τη μυρωδιά τους και δείτε το αποτέλεσμα της ενυδάτωσης μέσα σε λίγα λεπτά.

Από την πρώτη εφαρμογή θα μπείτε στον πειρασμό να αγοράσετε όλη τη σειρά.

Χρησιμοποιείτε τα προϊόντα καθημερινά, σε καθαρό δέρμα και δείτε άμεσα, ορατά αποτελέσματα!