Michaela Salazar
Michaela Salazar
ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

Το μαγικό προϊόν που προσφέρει extra ενυδάτωση στο ξηρό δέρμα (και μυρίζει τέλεια)


Η ενυδάτωση του σώματος είναι καθημερινή υπόθεση.

Γίνεται μετά το μπάνιο και είναι μια διαδικασία που μας χαλαρώνει τρομερά.

Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει και οι επισκέψεις στην παραλία γίνονται όλο και πιο συχνές, το σώμα έχει μεγαλύτερη ανάγκη από ενυδάτωση. Με άλλα λόγια πρέπει να εντοπίσουμε προϊόντα super ενισχυμένα που αφήνουν την επιδερμίδα λεία, απαλή και λαμπερή.

Παράλληλα αναζητάμε και το ιδανικό άρωμα και συνήθως τέτοια εποχή θέλουμε να έχει νότες καλοκαιριού. Καρύδα, βανίλια, λεβάντα είναι κάποια από τα συστατικά που προσδίσουν αυτό το καλοκαιρινό essence.

Για να έχουμε λοιπόν το ιδανικό αποτέλεσμα και η επιδερμίδα να είναι super ενυδατωμένη, επενδύουμε σε body butters. Αυτά τα παχύρευστα προϊόντα που αρκεί μικρή ποσότητα για να καλύψουμε μεγάλη επιφάνεια δέρματος.

Κορίτσια στον ήλιο/Photo by Roberto Nickson on Unsplash
Κορίτσια στον ήλιο/Photo by Roberto Nickson on Unsplash

Βασική προϋπόθεση να έχουμε στεγνώσει καλά το δέρμα μας και να εφρμόσουμε το προϊόν. Περιμένουμε μερικά λεπτά να απορροφηθεί, φορώντας το μπουρνούζι ή μια πετσέτα και τέλος ντυνόμαστε με τα ρούχα μας.

Με μία μικρή έρευνα αγοράς έχουμε συγκεντρώσει για εσάς προϊόντα που μπορείτε να επενδύσετε και να δείτε το δέρμα μας πραγματικά ενυδατωμένο και super λαμπερό!

Βγείτε στα καταστήματα ομορφιάς αλλά ακόμα και στα φαρμακεία, μυρίστε, εφαρμόστε τα σε μία μικρή περιοχή και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς!
 


Korres, Body Butter Red Berries: Διαθέτει ευχάριστη και διαφορετική υφή soufflé, η οποία ενυδατώνει βαθιά, ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος, απορροφάται γρήγορα και κάνει το δέρμα πιο λείο και ελαστικό προστατεύοντας το από τους περιβαλλοντικούς ρύπους. 


Dove, Body lotion με matcha πράσινο τσάι: Όλα αυτά τα χρόνια η Dove έχει αποδείξει ότι τα προϊόντα της ενισχύουν την ενυδάτωση του δέρματος, ενώ προσφέρουν ένα διακριτικό άρωμα που διαρκεία για ώρες. Δοκιμάστε το νέο προϊόν με πράσινο τσαί matcha και cherry blossom.


Aloe+Colors, Be Lovely Body Butter: Αν αγαπάτε τη χαρακτηριστική μυρωδιά του White Musk, τότε το συγκεκριμένο προϊόν θα το λατρέψετε. Ένα παχύρευστο body butter που απλώνεται στην επιδερμίδα και την αφήνει λεία και λαμπερή. Ενυδατώνει σε βάθος, ενώ παράλληλα προσφέρει ένα υπέροχο, διακριτικό άρωμα!

Sephora, Super Supreme Body Butter: Μία επίσκεψήσ ας στα καταστήματα Sephora αρκεί για να ανακαλύψετε χιλιάδες προϊόντα περιποίησης δέρματος και προσώπου. Ένα από αυτά είναι και τα body butters, τα οποία ενυδατώνουν σε βάθος το δέρμα και προσφέρουν μοναδικά αρώματα. Ανοίξτε, μυρίστε τα και επιλέξτε αυτά που σας ταιριάζουν απόλυτα!

Διαβάστε ακόμη:

Το αξεσουάρ που θα αναβαθμίσει το hairstyle σου και θα δώσει καλοκαιρινό αέρα

Βαμμένη άβαφη... πώς θα πετύχεις την τέλεια φυσική κάλυψη με προϊόντα που έχεις στο νεσεσέρ σου;