Ανακαλύψτε το προϊόν που τελειοποιεί κάθε μακιγιάζ και χαρίζει αψεγάδιαστη όψη στην επιδερμίδα | 0 bovary.gr
Ανακαλύψτε το προϊόν που τελειοποιεί κάθε μακιγιάζ και χαρίζει αψεγάδιαστη όψη στην επιδερμίδα | 0 bovary.gr
LA PRAIRIE

Ανακαλύψτε το προϊόν που τελειοποιεί κάθε μακιγιάζ και χαρίζει αψεγάδιαστη όψη στην επιδερμίδα


Είναι ένα προϊόν που πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν στην καθημερινότητά τους, ενώ άλλες το χρειάζονται για τα πιο επίσημα, εντυπωσιακά makeup looks.

Ο λόγος για την πούδρα, την οποία μπορούμε να βρούμε διαθέσιμη στην αγορά σε πολλές μορφές. Compact, loose-σε μορφή σκόνης- με δείκτη ηλιακής προστασίας ή χωρίς, οι επιλογές είναι αρκετές και κάθε γυναίκα επιλέγει το προϊόν που καλύπτει τις δικές της ανάγκες.

Αναμφισβήτητα όμως είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από το γυναικείο νεσεσέρ και είναι σημαντικό να επενδύουμε πάντα σε αξιόπιστα προϊόντα που χαρίζουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εμπιστευόμαστε beauty brands που όλα αυτά τα χρόνια έχουν δείξει την αξία τους στο χώρο της ομορφιάς.

Ο οίκος La Prairie είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα brands ομορφιάς-αν όχι το πιο αγαπημένο πολλών γυναικών-που όλα αυτά τα χρόνια έχει βάλει τη σφραγίδα του τόσο στο χώρο του skincare, όσο και του μακιγιάζ.

Και αυτή τη φορά έρχεται στο προσκήνιο παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή, στο απαραίτητο makeup προϊόν που χρησιμοποιούν όλες οι γυναίκες. Το μαγικό συστατικό που κάνει τη διαφορά, φυσικά το χαβιάρι.

Η συλλογή Skin Caviar εμπλουτίζεται και η επιστήμη γύρω από το χαβιάρι ανεβαίνει ένα ακόμη επίπεδο, με τη δημιουργία εξαιρετικών προϊόντων μακιγιάζ, foundation, makeup και πούδρες.

Η χρωματική δεξιοτεχνία και η επιστήμη του χαβιαριού συνδυάζονται και γεννιέται η συλλογή Skin Caviar Complexion. Το εκχύλισμα χαβιαριού χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στα προϊόντα Skin Caviar Complexion, συνδιαστικά με το νερό από χαβιάρι. 

Κάθε γυναίκα έχει διαφορετικές ανάγκες και αναζητάει διαφορετικό αποτέλεσμα στη βάση του μακιγιάζ της. Κοινό χαρακτηριστικό όλων ωστόσο είναι η αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

Για ματ, φωτεινό αποτέλεσμα το ιδανικό προϊόν είναι το πρώτο powder foundation (μέικ-απ σε μορφή πούδρας), Skin Caviar Powder Foundation.

Ένα προϊόν που ουσιαστικά αγκαλιάζει την επιδερμίδα σαν ένα μεταξένιο πέπλο, ενώ ενισχύει χρωματικά την όψη της επιδερμίδας.
Κατά την εφαρμογή έχει κρεμώδη υφή και δίνει την αίσθηση ότι απλώνεται στο πρόσωπο ένα μαλακό κασμίρ ύφασμα. Έχει δείκτη προστασίας SPF 15 / PA ++ που βοηθάει στην προστασία του δέρματος από τις ακτίνες UVA και UVB. Αυτό το χαρακτηριστικό αυτομάτως το καθιστά ιδανικό για πρωινό μακιγιάζ, που το πρόσωπο είναι εκτεθειμένο στον ήλιο. Επιπλέον το αποκλειστικό κυτταρικό σύμπλεγμα της La Prairie εμπλουτίζει το δέρμα με θρεπτικά, ευεργετικά συστατικά και διατηρεί την όψη της επιδερμίδα φρέσκια όλη την ημέρα.

Caviar Powder Foundation
Caviar Powder Foundation

Οι γυναίκες που αναζητούντο επαγγελματικό, άψογο αποτέλεσμα στο makeup look τους, η τελευταία πινελιά σε κάθε look είναι η εφαρμογή loose powder-πούδρα σε μορφή σκόνης. Το προϊόν που σταθεροποιεί οποιοδήποτε προϊόν έχει εφαρμοστεί και δίνει την αψεγάδιαστη, πορσελάνινη όψη της επιδερμίδας. 

Το Skin Caviar Loose Powder είναι αυτό το προϊόν, η τέλεια κατακλείδα για μια απολαυστική τελετουργία ομορφιάς - η πρώτη loose powder που εγχέεται με εκχύλισμα χαβιαριού για αψεγάδιαστη επιδερμίδα.  Εφαρμόζεται άψογα, απλώνεται απαλά, αγκαλιάζοντας το δέρμα σαν ένα πέπλο πούδρας για ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. 

Μια μεγαλειώδης σύνδεση της επιστήμης του χαβιαριού και της χρωματικής δεξιοτεχνίας, το Skin Caviar Loose Powder συνδυάζει το εκχύλισμα χαβιαριού και έναν προηγμένο συνδυασμό χρωστικών ουσιών. Περαιτέρω ενισχυμένο με το αποκλειστικό κυτταρικό σύμπλεγμα της La Prairie, το οποίο εμπλουτίζει το δέρμα με ευεργετικά θρεπτικά συστατικά, το Skin Caviar Loose Powder προσφέρει απαράμιλλα οφέλη για την όψη της επιδερμίδας σε ένα λεπτό πέπλο. 

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι φωτίζει την επιδερμίδα και σταθεροποιεί το μακιγιάζ για ένα νεανικό, φυσικό και χωρίς γυαλάδες αποτέλεσμα που διαρκεί ώρες.

Skin Caviar Loose Powder
Skin Caviar Loose Powder

Όπως κάθε καλλιτέχνης χρειάζεται τα εργαλεία του για να πετύχει το άριστο αποτέλεσμα, έτσι και κάθε γυναίκα οφείλει να έχει στο νεσεσέρ της τα κατάλληλα πινέλα για να εφαρμόζει τα προϊόντα μακιγιάζ στο πρόσωπό της.

Ο οίκος La Prairie για κάθε ένα προϊόν έχει δημιουργήσει το ιδανικό πινέλο. 

  • Το πινέλο του Powder Foundation διαθέτει εξαιρετικά μαλακές τρίχες σε σχήμα βεντάλιας, καθιστώντας την εφαρμογή σε απόλαυση.
  • Από την άλλη το πινέλο για τη Loose Powder, για την τέλεια εφαρμογή διαθέτει μακριές, παχιές, βελούδινες τρίχες που είναι κομμένες σε μια λεπτή στρογγυλεμένη γωνία για να τυλίξουν καλύτερα το περίγραμμα του προσώπου.
Πινέλα του οίκου La Prairie
Πινέλα του οίκου La Prairie

Τέλος οφείλουμε να τονίσουμε για μία ακόμη φορά πως ανεξάρτητα από το μακιγιάζ που έχουμε επιλέξει, στο τέλος της ημέρας πρέπει να καθαρίζουμε σχολαστικά την επιδερμίδα μας. Ακόμα και τις ημέρες που είμαστε makeup free και δεν βγαίνουμε εκτός σπιτιού, το βράδυ πριν κοιμηθούμε και το πρωί όταν ξυπνήσουμε, επιβάλλεται να αφιερώσουμε πέντε λεπτά από το χρόνο μας για έναν σχολαστικό καθαρισμό. Η επιλογή κατάλληλων προϊόντων, που ταιριάζουν στον τύπο της επιδερμίδας μας, είναι ένα από τα στοιχεία που αναβαθμίζουν τον καθαρισμό.

Οι skincare experts τονίζουν την αναγκαιότητα του «double cleansing»: μια διαδικασία που πρέπει να ακολουθεί κάθε γυναίκα ανεξάρτητα από την ηλικία και τις ανάγκες της επιδερμίδας της. 

Κάθε φορά που καθαρίζουμε το πρόσωπό μας, ουσιαστικά θέλουμε να απομακρύνουμε make up, υπολείμματα προϊόντων ενυδάτωσης και αντηλιακής κρέμας, καθώς, επίσης, τους περιβαλλοντικούς ρύπους και την λιπαρότητα που έχει εκκρίνει η επιδερμίδα καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας.

La Prairie
La Prairie

Για τέλειο αποτέλεσμα, λοιπόν, ξεκινάμε τον καθαρισμό με ένα micellar water.

Χρειαζόμαστε δίσκους καθαρισμού και ένα προϊόν που με μία κίνηση καθαρίζει και αφαιρεί τους ρύπους από το πρόσωπό μας. 

Ένα από αυτά είναι το Crystal Micellar Water, κατάλληλο για πρόσωπο και μάτια του ελβετικού οίκου, La Prairie

Δε χρειάζεται ούτε νερό: αρκεί να βρέξουμε τους δίσκους καθαρισμού με το crystal micellar water και κάνοντας απαλές κινήσεις σε πρόσωπο και μάτια να αφαιρέσουμε ακόμα και το παραμικρό ίχνος makeup και ρύπων.

Παράλληλα, καθαρίζει τους πόρους και δίνει ένα boost τόνωσης στην επιδερμίδα. 

Το συγκεκριμένο προϊόν έχει ως βάση του το Swiss Glacier Water (Νερό Ελβετικού Παγετώνα). Προσφέρει καθαρότητα και ανόργανα συστατικά, τα οποία βρίσκονται αποκλειστικά στο νερό των παγετώνων με καταπραϋντικό σύμπλεγμα που καταπραΰνει την επιδερμίδα, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής των ματιών, κατά την αφαίρεση του makeup.

Το μείγμα ενυδατικών ενεργών εμπλουτίζει την επιδερμίδα με υγρασία, διατηρώντας την υγιή και ενυδατωμένη.

Crystal Micellar Water
Crystal Micellar Water

Αφού, λοιπόν, ολοκληρώσουμε το πρώτο στάδιο του «double cleansing» με το micellar water και σιγουρευτούμε ότι οι δίσκοι καθαρισμού είναι λευκοί -με άλλα λόγια έχει καθαρίσει εντελώς το πρόσωπό μας-, συνεχίζουμε με ένα ισχυρό καθαριστικό που σέβεται τις ανάγκες της επιδερμίδας μας.

Το Supreme Balm Cleanser του οίκου La Prairie είναι αυτό το προϊόν που αναζητά κάθε γυναίκα που θέλει το καλύτερο αποτέλεσμα για την επιδερμίδα της.

Ένα προϊόν που μετατρέπει το βραδινό καθαρισμό σε μία μαγική τελετουργία. Άλλωστε, η περιποίηση της επιδερμίδας αποτελεί από μόνη της μία ξεχωριστή τελετουργία.

Είναι ένα προϊόν του οποίου η βάση αποτελείται από έλαια και παράγοντες καθαρισμού που καταπραύνουν την επιδερμίδα. Έχει την δύναμη να διαλύσει και να απομακρύνει το make up προσώπου. 

Το Supreme Balm Cleanser προσφέρει μια εμπειρία απόλυτης απόλαυσης σε μια στιγμή αφιερωμένη στην ηρεμία και την χαλάρωση.

Είναι σημαντικό να προσέξετε την εφαρμογή του. Χρησιμοποιείτε πάντα τη σπάτουλα που είναι διαθέσιμη με το προϊόν και τοποθετήστε με αυτή μία επαρκή ποσότητα του balm στην παλάμη σας.  Με τις άκρες των δακτύλων σας, εφαρμόστε σε εντελώς στεγνό δέρμα και κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις ξεκινώντας από το μέτωπο, συνεχίζοντας στη μύτη, τα ζυγωματικά και κατά μήκος του σαγονιού.

Κάντε μασάζ μέχρι το balm να μετατραπεί σε ένα μεταξένιο λάδι. Συνεχίστε, ρίχνοντας στο πρόσωπο χλιαρό νερό για να μετατραπεί το λάδι σε γαλάκτωμα. Ξεπλύνετε την επιδερμίδα ώστε να μην απομείνουν καθόλου κατάλοιπα του προϊόντος. Σκουπίστε απαλά με το πανάκι μουσελίνας που είναι διαθέσιμο με το προϊόν, για ελαφριά απολέπιση.

Supreme Balm Cleanser
Supreme Balm Cleanser

Ο ελβετικός οίκος, La Prairie, όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει ότι τα προϊόντα του απευθύνονται σε γυναίκες που αναζητούν το μέγιστο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ αλλά και στην περιποίηση της επιδερμίδας τους.

Η επιδερμίδα σας αξίζει τα καλύτερα και τα προϊόντα του οίκου La Prairie είναι αυτά που αγγίζουν την κορυφή.

Ανακαλύψτε τα...