Το απόλυτο beauty look του καλοκαιριού έχει την υπογραφή του Tom Ford  | 0 bovary.gr
Το απόλυτο beauty look του καλοκαιριού έχει την υπογραφή του Tom Ford | 0 bovary.gr
ΤΟΜ FORD

Το απόλυτο beauty look του καλοκαιριού έχει την υπογραφή του Tom Ford


Η φυσική ομορφιά έχει επιστρέψει δυναμικά τα τελευταία χρόνια και ανά σεζόν οι makeup experts ανεβάζουν ακόμη πιο ψηλά το επίπεδο του natural makeup look.

Οι λάμψεις κάνουν παιχνίδι με το φως και δείχνουν το πρόσωπο αναζωογονημένο και λαμπερό, ενώ τα κοψίματα είναι σβησμένα και αναδεικνύουν διακριτικά τις γωνίες του προσώπου. Τα μήλα έχουν αποκτήσει χρώμα και συγκεκριμένα ροδαλές αποχρώσεις που χαρίζουν fresh and healthy look, ενώ για όσες αναζητούν το κάτι παραπάνω στο μακιγιάζ τους ζωηρές αποχρώσεις πρωταγωνιστούν στα χείλη, ενώ σκιές και μολύβια σε γήινους τόνους αναδεικνύουν το σχήμα και το χρώμα των ματιών.

Για να πετύχει μία γυναίκα μόνη της ένα λαμπερό, φυσικό look αρκεί να ξέρει συγκεκριμένες τεχνικές εφαρμογής των προϊόντων μακιγιάζ και να είναι εξοπλισμένη με τα κατάλληλα προϊόντα. Οι κινήσεις είναι απαλές, πολλές φορές δεν απαιτούν καν πινέλα και η ποσότητα από το κάθε προϊόν ελάχιστη. Εφαρμόζεται στην κατάλληλη περιοχή και γράφει άψογα στο πρόσωπο αναδεικνύοντας τα φυσικά χαρακτηριστικά κάθε γυναίκας, τα οποία είναι μοναδικά. Δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό!

Ο οίκος ομορφιάς Tom Ford εδώ και πολλά χρόνια, πριν ακόμη το φυσικό μακιγιάζ καθιερωθεί ως το απόλυτο beauty look λατρεύει το natural makeup look. Κάθε σεζόν η συλλογή είναι βασισμένη στο πώς θα αναδείξει τα γυναικεία χαρακτηριστικά. Έχει φανταστεί τη γυναίκα φυσική, λαμπερή και εκθαμβωτική. Αυτές είναι οι τρεις λέξεις που μπορούν να χαρακτηρίσουν τις makeup συλλογές και ιδιαίτερα την καλοκαιρινή του 2019, Soleil Summer. Μία συλλογή εμπνευσμένη από τα μακρινά νησιά όπου το καλοκαίρι διαρκεί όλο το χρόνο και η μια ημέρα διαδέχεται αρμονικά την επόμενη.

Η Tom Ford Soleil 2019 Collection ειδικεύεται στη λάμψη και την ενυδάτωση και είναι μία μια πλούσια συλλογή μακιγιάζ με νιφάδες χρυσού 24Κ. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα προϊόντα φιλοξενούνται στην εκθαμβωτική λευκή συσκευασία με τις χρυσές λεπτομέρειες.

Ας ανακαλύψουμε όμως μαζί κάθε προϊόν ξεχωριστά και ας δώσουμε αυτά τα μικρά tips που θα κάνουν τη διαφορά στο καλοκαιρινό makeup look μας.
 

Soleil Glow Up Foundation, Hydrating Cushion Compact

Πολλές γυναίκες αγαπούν την πούδρα ή θέλουν απλά να έχουν στην τσάντα ένα compact προϊόν για να ανανεώσουν το μακιγιάζ τους κατά τη διάρκεια της ημέρας. Και η αλήθεια είναι ότι ιδιαίτερα για τους καλοκαιρινούς μήνες, η χρήση compact πούδρας για το καθημερινό αλλά και το πιο επίσημο makeup look μας, είναι ιδανική. Η πρόταση του οίκου Tom Ford είναι το Hydrating Cushion Compact. Ένα ελαφρύ foundation που προσφέρει στην επιδερμίδα αυτό το φυσικό, λαμπερό αποτέλεσμα που αναζητάμε όλες, για όλες τις ώρες της ημέρας!

Soleil Glow Up Foundation, Hydrating Cushion Compact
Soleil Glow Up Foundation, Hydrating Cushion Compact

Acqua Metal Shadows 

Οι γυναίκες που αναζητούν το κάτι παραπάνω στο μακιγιάζ τους, δεν μπορούν να μην παίξουν με το μακιγιάζ των ματιών τους. Η πρόταση του οίκου Tom Ford έρχεται με ένα προϊόν σε γήινη απόχρωση που κρύβει μέσα του χρυσή λάμψη. Από την πρώτη εφαρμογή στο κινητό βλέφαρο, το μάτι σας θα αποκτήσει λαμπερή, μεταλλική όψη η οποία θα αλλάζει ανάλογα με το πώς πέφτει το φως του ήλιου. Αυτή η extra λάμψη μπορεί να δουλευτεί και στις κόγχες των ματιών για extra λαμπερό αποτέλεσμα.

Lip Blush

Είναι το προϊόν που θα κινήσει το ενδιαφέρον όλων, από την πρώτη στιγμή. Ένα crystal-clear κραγιόν που περιέχει καθαρό χρυσό 24Κ. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα ενυδατικό balm που απλώνεται σε φυσικά χείλη και χαρίζει μία απαλή ροζ, σχεδόν φυσική απόχρωση. 

Soleil Blanc

Ποτέ ένα μακιγιάζ δεν είναι ολοκληρωμένο αν δεν γίνουν οι τελευταίοι ψεκασμοί, με το άρωμα του καλοκαιριού. Και το Soleil Black είναι το απόλυτο για την εποχή άρωμα που ταξιδεύει τη γυναίκα σε μοναδικές παραλίες από τον πρώτο ψεκασμό, ενώ ανεβάζει ένα επίπεδο παραπάνω την αυτοπεποίθησή της. Αρκεί να το μυρίσετε μία φορά για να το βάλετε στη λίστα με τα must-have summer, beauty products!

Lip Blush, Acqua Metal Shadows , Soleil Blanc
Lip Blush, Acqua Metal Shadows , Soleil Blanc

Lip Color Sheer

Για το τέλος αφήσαμε το προϊόν που χαρίζει την τελική πινελιά σε κάθε makeup look. Και το καλοκαίρι θέλουμε φυσικό αποτέλεσμα στη βάση και το πρόσωπο, ωστόσο τα χείλη μας θέλουμε να είναι ζωηρά, φωτεινά. Ο οίκος Tom Ford έχει να μας προτείνει τις πιο τέλειες, παιχνιδιάρικες αποχρώσεις που θα κάνουν αντίθεση με τη μαυρισμένη επιδερμίδα, ενώ θα δώσουν ένα ενδιαφέρον στο totally natural look. 
Οι πιο καστανές πειραματιστείτε με τα κραγιόν που πλησιάζουν το κοραλί, ενώ οι ξανθές πείτε ναι στην πιο έντονη φούξια απόχρωση!

Extra Tip: Δίνουμε χρώμα στα μήλα μας, εφαρμόζοντας ελάχιστο κραγιόν. Μερικές ταμποναριστές κινήσεις στο κέντρο των ζυγωματικών αρκούν, για να έρθει το makeup look σε απόλυτη ισορροπία.

Lip Color Sheer
Lip Color Sheer