Shutterstock
Shutterstock
ΜΑΣΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Οι πιο οικονομικές μάσκες προσώπου που χαρίζουν άμεσα λαμπερή, ενυδατωμένη επιδερμίδα


Είναι αυτή η ημέρα της εβδομάδας που θα αφιερώσουμε μία ώρα από το πολυάσχολο 24ωρο μας για να περιποιηθούμε το πρόσωπό μας.

Ένας καθαρισμός και μία ενυδατική κρέμα δεν αρκούν για να χαρίσουμε στην επιδερμίδα μας αυτό το boost ενυδάτωσης που χρειάζεται μέσα στην εβδομάδα. Χρειαζόμαστε εξειδικευμένα προϊόντα που θα ενισχύσουν την περιποίηση του προσώπου και με τα οποία θα απολαύσουμε άμεσα ορατά αποτελέσματα.
Είναι πολύ σημαντικό τις ημέρες που θέλουμε να περιποιηθούμε το πρόσωπό μας, να ξεκινήσουμε με απολέπιση. Ένα ειδικό scrub προσώπου, που ταιριάζει στον τύπο δέρματός μας είναι το προϊόν που χρειαζόμαστε. Με απαλές, κυκλικές κινήσεις το εφαρμόζουμε στο πρόσωπο, επιμένοντας σε σημεία που εμφανίζουμε μαύρα στίγματα-η περιοχή της μύτης, το πηγούνι.

Με χλιαρό νερό ξεπλένουμε καλά το πρόσωπό μας και εφαρμόζουμε τη μάσκα που έχουμε επιλέξει. Μπορεί να είναι σε μορφή κρέμας και να πρέπει να την απλώσουμε με τα χέρια μας ή ακόμα και με ένα καθαρό πινέλο ή μπορεί να είναι sheet mask και να πρέπει απλά να την τοποθετήσουμε στο πρόσωπό μας.

Facial Moment!

Ακολουθούμε τις οδηγίες της συσκευασίας και την αφήνουμε στο πρόσωπό μας, όσα λεπτά προτείνουν. Την αφαιρούμε, ξεπλένουμε το πρόσωπό μας και συνεχίζουμε με την ενυδατική μας.
Αν αναζητάτε αξιόπιστα, οικονομικά προϊόντα στην αγορά που έχουν άμεσα ορατά αποτελέσματα, η λίστα που ακολουθεί σας αφορά.

Μάσκες προσώπου που κοστίζουν κάτω από δέκα ευρώ και που θα σας χαρίσουν ενυδατωμένη επιδερμίδα, σαν να έχετε επισκεφθεί κάποιο spa περιποίησης!


 

Too Cool for School: Coconut Sheet Mask

Εξαιρετικά απαλή μάσκα βαμβακιού με βάση το νερό καρύδας και κηραμίδια για πλήρη ενυδάτωση της επιδερμίδας.


Biotherm Life Plankton Essence Mask
Μάσκα από 100% φυσικό, βιοδιασπώμενο βαμβάκι είναι εμποτισμένη με την υψηλότερη συγκέντρωση Life Plankton™ (5%) προσφέροντας με μία εφαρμογή, τα οφέλη 8 ημερών χρήσης της LP Essence!


Glamglow Eyeboost Reviving Eye Mask
Αυτή η μεταλλική μάσκα για την περιοχή των ματιών, όχι μόνο για κάτω από τα μάτια, ενυδατώνει, αναζωογονεί και χαρίζει ενέργεια. Το υαλουρονικό οξύ χαρίζει άμεση ενυδάτωση.


L'Oreal Paris Pure Clay Detox Face Mask
Εμπλουτισμένη με Μαύρο Άνθρακα, ο οποίος δρα σαν μαγνήτης που απορροφά τους ρύπους τους και προσφέρει αίσθηση αποτοξίνωσης. Η κρεμώδης υφή αυτής της ισχυρής καθαριστικής μάσκας προσώπου, αποτοξινώνει την επιφάνεια της επιδερμίδας και λειτουργεί βαθιά μέσα στους πόρους, αφήνοντας την επιδερμίδα να φαίνεται καθαρή και όμορφη.

Διαβάστε ακόμη:

Το ιδανικό χρώμα στο πεντικιούρ για να ταιριάζει με τα αρχαιοελληνικά σου σανδάλια

Το νεσεσέρ της μαμάς -Τα απαραίτητα skincare προϊόντα για την ίδια και τα παιδιά της