Shutterstock
Shutterstock
MASCARA

H beauty editor μοιράζεται μαζί σου το αγαπημένο της προϊόν μακιγιάζ και σε προκαλεί να το δοκιμάσεις


Όλα αυτά τα χρόνια ως beauty editor, έχω τη δυνατότητα να δοκιμάζω δεκάδες προϊόντα και να μοιράζομαι μαζί σας την εμπειρία μου και την άποψή μου για το προϊόν.

Προσωπική μου "εμμονή" το μακιγιάζ και όταν λέω μακιγιάζ μη σκεφτείτε έντονα looks, με super τονισμένα μάτια, βαριά βάση και έντονα χρώματα στα χείλη. Αντιθέτως κάθε φορά προσπαθώ, χρησιμοποιώντας τα απαραίτητα προϊόντα, να αναδείξω τα χαρακτηριστικά μου και να αποκτήσω ένα look όσο το δυνατόν πιο φυσικό γίνεται.

Αν υπάρχει ένα προϊόν που είναι απαραίτητο σε κάθε μακιγιάζ, από το πιο απλό μέχρι το πιο έντονο, τότε αυτό είναι η μάσκαρα. Είναι το προϊόν στο οποίο δείχνω λίγη παραπάνω αυστηρότητα, καθώς θέλω πάντα να τονίζω τις βλεφαρίδες μου. Είναι αυτή η πινελιά που ολοκληρώνει κάθε look, που κάνει το βλέμμα μου πιο εντυπωσιακό, ενώ ακόμη και κραγιόν να μην έχω φορέσει, με ελάχιστη μάσκαρα στις βλεφαρίδες δείχνω περιποιημένη.

Όπως φαντάζεστε λοιπόν είμαι αρκετά αυστηρή με το συγκεκριμένο προϊόν. Θέλω να διαθέτει το ιδανικό πινέλο που εφαρμόζει στις ρίζες των βλεφαρίδων, με ένα πέρασμα να τις αναδεικνύει, ενώ θέλω να έχω τη δυνατότητα να μπορώ να τονίζω εξίσου καλά και τις κάτω βλεφαρίδες μου.

Η μάσκαρα που έχω ξεχωρίσει και που χρησιμοποιώ καθημερινά, καθώς το αποτέλεσμα που προσφέρει στις βλεφαρίδες μου είναι πραγματικά συγκλονιστικό είναι η μάσκαρα Damn Girl, από Too Faced.



Την ξεχώρισα από την πρώτη στιγμή για την ιδιαίτερη σύνθεσή της, κρεμώδης αλλά με αέρινη mousse υφή, περιέχει ένα ειδικό μείγμα από κεριά νέας γενιάς που χαρίζουν στη στιγμή πλούσιο όγκο χωρίς να βαραίνουν τις βλεφαρίδες. Τα καινοτόμα πολυμερή τις διατηρούν ελαστικές καθώς τις ανασηκώνουν, τις επιμηκύνουν και τους χαρίζουν συγκλονιστική καμπύλη, χωρίς μουτζούρες, που μένει σταθερή για 24 ώρες.

Με άλλα λόγια ούτε λερώνω την περιοχή κάτω από τα μάτια ή το άνω κινητό μου βλέφαρο και δε χρειάζεται να ανανεώσω τη μάσκαρα κατά τη διάρκεια της ημέρας, όσες ώρες και αν είμαι εκτός σπιτιού.

Αξίζει να σας περιγράψω το βουρτσάκι Infinity Brush που διαθέτει, το οποίο έχει διπλή ίνα. Σχεδιάστηκε για να αγκαλιάζει, να ανυψώνει και να καμπυλώνει κάθε βλεφαρίδα και πιστέψτε με όλοι αυτοί οι στόχοι επιτυγχάνονται. Διαθέτει κοντές τρίχες που συγκρατούν και εφαρμόζουν αμέσως τη σύνθεση στις βλεφαρίδες ενώ οι μακριές τις χτενίζουν μία προς μία κατανέμοντας ομοιόμορφα το προϊόν για εκπληκτικό όγκο και θεαματική καμπύλη -δηλαδή, για εξωπραγματικά εντυπωσιακές βλεφαρίδες.

Πώς χρησιμοποιώ στην καθημερινότητά μου τη μάσκαρα Damn Girl, από Too Faced;

Ξεκινάω πάντα εφαρμόζοντας το βουρτσάκι στις ρίζες των βλεφαρίδων και απλά τις χαϊδεύω, με κινήσεις προς τα έξω και προς τα πάνω από τη ρίζα ως την άκρη, μέχρι η μάσκαρα Damn Girl να μου χαρίσει την ένταση που θέλω. 

Δεν χρειάζεται να βάζω και να βγάζω συνέχεια το βουρτσάκι μέσα στο δοχείο, η επαναστατική σύνθεση της  Damn Girl περιλαμβάνει ήδη αέρα για να δίνει όγκο και γύρισμα χωρίς να βαραίνει το βλέμμα.

Είναι ένα προϊόν μακιγιάζ που χρησιμοποιώ καθημερινά και που σας προτείνω να το δοκιμάσετε. Από την πρώτη εφαρμογή θα το βάλετε στο νεσεσέρ σας και θα το χρησιμοποιείτε συνεχώς!

Ανακαλύψτε τη μάσκαρα Damn Girl στα καταστήματα Sephora, στο νέο Sephora.gr ή στο mob app Sephora Greece!

Τέλος κάνετε follow τα καταστήματα Sephora στα social media για να μαθαίνετε όλα τα νέα και να συμμετέχετε σε πολλούς διαγωνισμούς που κληρώνουν μοναδικά δώρα ομορφιάς.