Shutterstock
Shutterstock
ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Αυτά είναι τα αγαπημένα skincare προϊόντα ομορφιάς της beauty editor που χαρίζουν άμεσα, ορατά αποτελέσματα


Νομίζω μία από τις καλύτερες στιγμές της έντονης καθημερινότητάς μας, είναι αυτή που απολαμβάνουμε το γνωστό σε όλες shopping therapy.

Μία βόλτα στα μαγαζιά, σε μεγάλους εμπορικούς δρόμους, σε malls και καταστήματα ομορφιάς αρκεί για να μας φτιάξει την ημέρα και την διάθεση.

Εκτός από τα απαραίτητα ρούχα και αξεσουάρ, δίνουμε πάντα προσοχή σε προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης. Επιλέγουμε τα προϊόντα που ταιριάζουν στο στιλ μας και στις ανάγκες του δέρματός μας και τα χρησιμοποιούμε καθημερινά, απολαμβάνοντας τα οφέλη της λαμπερής, περιποιημένης επιδερμίδας.
Για να ανακαλύψουμε όλα όσα χρειάζεται η καθαρή, λαμπερή, όμορφη επιδερμίδα αρκεί να επισκεφθούμε ένα κατάστημα Sephora. Όταν ωστόσο χρειάζομαστε κάτι άμεσα, το βρίσκουμε με
ένα click στο www.sephora.gr.

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν κάνω focus στην επιδερμίδα, στο καθαρό, όμορφο δέρμα που θέλει κάθε γυναίκα να αποκτήσει. Ανακαλύπτω beauty brands που είναι διαθέσιμα στα καταστήματα ομορφιάς Sephora και σας τα παρουσιάζω. Σας προκαλώ να τα δοκιμάσετε, να τα εντάξετε στη skincare ρουτίνα σας και να δείτε από την πρώτη κι όλας εβδομάδα ορατά αποτελέσματα.

Σας προτείνω προϊόντα περιποίησης που θα γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της πρωινής και βραδινής περιποίησής σας. Και φυσικά είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στα Sephora και στο www.sephora.gr

Ξεκινάω φυσικά με το πιο βασικό προϊόν που δεν είναι άλλο από την ενυδατική κρέμα. Την εφαρμόζουμε πάντα σε καθαρό πρόσωπο και δεν αμελούμε την περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ. Οι κινήσεις είναι ανοδικές και απαλές, ταμποναριστές. 

The True Cream Aqua Bomb-Belif

Μία κρέμα που θα λατρέψετε από την πρώτη στιγμή που θα νιώσετε την ελαφριά gel-κρεμώδη υφή της πάνω στο δέρμα σας.

Ένα προϊόν που πετυχαίνει το στόχο του, αυτόν της ενυδάτωσης, στο μέγιστο. 

Απλώνεται στην επιδερμίδα χαρίζοντας ενυδάτωση και απόλυτη φρεσκάδα και μειώνει τους πόρους για πιο λείο, μαλακό και απαλό φινίρισμα. Είναι ιδανική για κανονικές ή μικτές επιδερμίδες με τάση για λιπαρότητα.

Αν αναζητάτε ένα προϊόν που θα σας χαρίσει λαμπερή επιδερμίδα και ενυδάτωση, τότε πρέπει να δοκιμάσετε την «The True Cream Aqua Bomb-Belif».


Aqua bomb sleeping mask-Belif

Μένουμε στο ίδιο brand, Belif, και ενισχύουμε την ενυδάτωση της επιδερμίδας μας με τη μάσκα προσώπου. Ένα προϊόν που πρέπει να χρησιμοποιούμε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. 

Η Aqua bomb sleeping mask, είναι μία μάσκα ύπνου όπως λέει και η ονομασία της, που ξεχωρίζει για τη φόρμουλα. Προσφέρει ένα αναζωγονητικό στρώμα έντονης ενυδάτωσης, ενώ από την πρώτη στιγμή που εφαρμόζεται, στο πρόσωπο επικρατεί μια αίσθηση φρεσκάδας και ανανέωσης. Προέρχεται από το DNA της best selling κρέμας που σας ανέφερα παραπάνω, της Aqua Bomb Moisturizer.

Μία μάσκα νύχτας που αναπληρώνει το θαμπό, ξηρό και κουρασμένο δέρμα με εκρηκτική ενυδάτωση για πιο ομαλό, εύπλαστο δέρμα και υγιή λάμψη.

Dr. Jart+’s Peptidin Firming Serum

Πριν από την κρέμα όμως εφαρμόζεται ο ορός, γνωστός και ως serum. Το προϊόν που προετοιμάζει το δέρμα, να υποδεχθεί την ενυδατική.

Και για το 2019 το μυστικό της όμορφης επιδερμίδας, κρύβεται στα πεπτίδια. Το Dr. Jart+’s Peptidin Firming Serum, αυτό το τόσο ελαφρύ serum είναι η ιδανική θεραπεία για την κουρασμένη, ευαίσθητη και άτονη επιδερμίδα. 

Διαθέτει ένα σύμπλεγμα με οκτώ πανίσχυρα πεπτίδια και εκχύλισμα από άνθος μπουράντζας που αναδομούν και δίνουν ενέργεια στην κουρασμένη επιδερμίδα άμεσα και με την πάροδο του χρόνου. Μερικές σταγόνες αρκούν για να επαναφέρουν τη λάμψη της.

Να εφαρμόζετε πάντα οποιοδήποτε προϊόν σε καθαρή επιδερμίδα. Όσο για το Dr. Jart+’s Peptidin Firming Serum αρκεί ελάχιστη ποσότητα στην επιδερμίδα, πρωί και βράδυ, ιδανικά μετά την εφαρμογή της λοσιόν.

 

Extra Info: Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που δε χρησιμοποιούν ενυδατική και μένουν με το συγκεκριμένο serum.

Fresh Peace Water Day Gel Cream-Caolion

Για το τέλος αφήνω μία ακόμη αγαπημένη κρέμα βαθιάς ενυδάτωσης σε μορφή τζελ με μικροφυσαλίδες οξυγόνου που αναζωογονεί την επιδερμίδα σε καθημερινή βάση.

Έχω πολλούς λόγους να ξεχωρίσω το συγκεκριμένο προϊόν. Αρχικά η σύνθεσή της χαρίζει εντατική ενυδάτωση που διαρκεί όλη μέρα. Είναι ανάλαφρη -ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες θέλουμε ελαφριά προϊόντα για το πρόσωπό μας- ενώ διαθέτει μη κολλώδη υφή που διεισδύει άμεσα στην επιδερμίδα. Τέλος, από την πρώτη εφαρμογή αυτό το μοναδικό αίσθημα δροσιάς και αναζωογόνησης που χαρίζει, λόγω των μικροφυσαλίδων που περιέχει είναι πραγματικά ασύγκριτο.

Διαθέτει θαλάσσιο κολλαγόνο το οποίο είναι πλούσιο σε βασικά αμινοξέα, ενισχύει την ενυδάτωση, τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Το γνωστό σε όλους υαλουρονικό οξύ που φημίζεται για τις ενυδατικές ιδιότητές του και μικροφυσαλίδες οξυγόνου που αναζωογονούν και θρέφουν την επιδερμίδα.

Όλα τα προιόντα θα τα βρεις αποκλειστικά στα καταστήματα Sephοra και online στο νέο www.sephora.gr και στο mob app Sephora Greece!

Τέλος, κάνετε follow τα καταστήματα Sephora στα social media για να μαθαίνετε όλα τα νέα και να συμμετέχετε σε πολλούς διαγωνισμούς που κληρώνουν μοναδικά δώρα ομορφιάς.

Facebook
Twitter
Instagram
Youtube Channel