Μπότοξ χωρίς ένεση -Υπάρχει κι άλλος τρόπος να διατηρηθεί η φανταστική νεότητα | 0 bovary.gr
Μπότοξ χωρίς ένεση -Υπάρχει κι άλλος τρόπος να διατηρηθεί η φανταστική νεότητα | 0 bovary.gr
BEAUTY DIARIES

Μπότοξ χωρίς ένεση -Υπάρχει κι άλλος τρόπος να διατηρηθεί η φανταστική νεότητα


Kοιτάζω για κάμποση ώρα την τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η Tζένιφερ Λόπεζ.

Ένα ακόμη φαινόμενο μιας λαμπερής 50αρας που σπεύδει με τη ματιά και την κίνησή της να δηλώσει ότι η λάμψη σκάει από μέσα σου σαν πυροτέχνημα. Ποιο botox, ποια θεραπεία, τι συμβουλή να υποθεί στο εκτόπισμα μιας τόσο δυναμικής γυναίκας; Η ενέργειά της τα βάζει στα ίσα με το καλύτερο μπότοξ του πιο ταλαντούχου και υπέροχου ειδικού της δερματολογίας. 

Λίγα λεπτά μετά μένω σε μια φωτογραφία (πάλι στο Instagram) μιας συναδέλφου που έχει ξεπεράσει τα 50 και που είναι εξίσου απασχολημένη με τη δουλειά και τη δράση της για να κάνει ζουμ στις 2-3 ρυτίδες που στέκουν αποφασιστικά δίπλα στα μάτια της. Λάμπει πραγματικά χωρίς ίχνος μεικαπ δίπλα στην πανέμορφη 30αρα φίλη της που πρωταγωνιστεί για το τέλειο μακιγιάζ της.

Ορκίζομαι, ότι αν καθίσεις κι εσύ να περιεργαστείς τις γυναίκες ολούθε θα δεις πολλές παρόμοιες ιστορίες λάμψης. Οι αριθμοί που δηλώνουν γενέθλια και ηλικίες γίνονται σκόνη μπροστά στην τέλεια καθαρή κι ενυδατωμένη επιδερμίδα. Υπάρχει μια εκπληκτική διαφάνεια μπροστά στην πεποίθηση που σου αφήνει η αίσθηση κάθε γυναίκας που ξέρει να φροντίζει και να αγαπάει το χρόνο. 

Μπότοξ χωρίς νυστέρι; Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο; Υπάρχει δηλαδή κι άλλος τρόπος να διατηρηθεί η φανταστική νεότητα; 

Φωτογραφία: Unsplash
Φωτογραφία: Unsplash

Από τα 20 ξεκινάνε όλα. Σκούντηξε νεαρές φίλες και γνωστές. Πουθενά χωρίς αντηλιακή. Προστασία. Καθαρισμός. Ενυδάτωση. Καθημερινά και πειθαρχημένα. Μετά στα 30 περνάς στην πρόληψη. Δεν ξεχνάς ποτέ το σωστό καθαρισμό, την προστασία και την ενυδάτωση. Προσθέτεις όμως στην ήδη σωστή ρουτίνα αντιοξειδωτικά και υαλουρονικό.

Και μετά στο κατώφλι των 40 βάζεις πιο εντατικά στη ζωή σου την απολέπιση και μαθαίνεις τα πάντα για τις βιταμίνες που θρέφουν σε βάθος την πιο στρεσαρισμένη πια επιδερμίδα. Οι βραδινοί οροί απλώνονται ευλαβικά και οι κρέμες ματιών δεν παραλείπονται. Τι να μακρυγορώ; Η επιδερμίδα θα πάει εκεί που θέλεις. Εσύ έχεις ανοίξει δρόμο στη νεότητά της. Αυτή τη νεότητα που ξεχωρίζει για όλα εσύ κάνεις καθημερινά. Ακόμη και χωρίς ίχνος μεικαπ, χωρίς μπότοξ και χωρίς ενέσιμα υλικά, η ζωντάνια μιας γυναίκας που κινείται με πάθος και χάρη στην καθημερινότητα είναι θέμα συζήτησης.

Και θα είναι πάντα…