Online Shopping/Shutterstock
Online Shopping/Shutterstock
ONLINE SHOPPING

H beauty editor αποκαλύπτει τις online αγορές που έκανε για την έναρξη της σεζόν


Ο κόσμος της ομορφιάς είναι σκέτη μαγεία και πραγματικά αισθάνομαι πολύ τυχερή που καθημερινά ανακαλύπτω ένα μικρό κομμάτι του.


Ως beauty editor δοκιμάζω διάφορα νέα προϊόντα, κάποια μου αρέσουν πολύ και τα έχω ξεχωρίσει, ενώ υπάρχουν και μερικά που δεν ταιριάζουν στον τύπο της επιδερμίδας μου, στον τρόπο που θέλω να περιποιούμαι την επιδερμίδα μου ή να βάφομαι.

Όλα αυτά τα χρόνια υπάρχουν beauty brands που εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια. Τα περισσότερα προϊόντα τους ταιριάζουν απόλυτα στο skincare και makeup style μου. 

Αυτό είναι αρκετά βοηθητικό ως προς τις online αγορές μου. Βλέπετε το φόρτο εργασίας δε μου επιτρέπει να επισκέπτομαι συχνά καταστήματα και έτσι πολλές φορές απολαμβάνω online shopping.

Είναι σαν ένα μικρό διάλλειμα από τη δουλειά, με ένα click στον υπολογιστή μου, μπαίνω σε e-shops και κάνω τις αγορές μου.

Ένα από τα online shops που επισκέπτομαι συχνά είναι των Sephora. Στο www.sephora.gr ξεδιπλώνεται ένας μοναδικός κόσμος ομορφιάς, με αγαπημένα beauty και skincare προϊόντα

Στο σημερινό άρθρο λοιπόν αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας δύο από τις αγορές που έκανα, από τα νέα λανσαρίσματα της σεζόν.

ΦΡΥΔΙΑ

Μαζί με το concealer και το lip balm, το μολύβι φρυδιών αποτελεί και αυτό αγαπημένο προϊόν μακιγιάζ, το οποίο χρησιμοποιώ καθημερινά. Τα λεπτά, τοξοειδή φρύδια αποτελούν παρελθόν, τόσο για εμένα όσο και στις τάσεις της ομορφιάς. Γι αυτό ένα προϊόν περιποίησης φρυδιών είναι απαραίτητο. Αγόρασα λοιπόν το νέο Brow MVP Ultra Fine Brow Pencil & Styler, από τα Fenty Beauty, το brand ομορφιάς που φέρει την υπογραφή της Rihanna. Η δική μου απόχρωση ως μελαχρινή είναι το dark brown. Είναι ένα προϊόν που γράφει αμέσως, γεμίζει τα κενά, ενώ το βουρτσάκι που διαθέτει με βοηθά να δημιουργώ το επιθυμητό σχήμα.
 

ΠΑΛΕΤΑ ΣΚΙΩΝ

Κάθε σεζόν αγοράζω μία παλέτα σκιών για να δημιουργώ makeup looks, στις επίσημες εμφανίσεις. Φέτος λοιπόν αγόρασα την Jackie Anna Palette, από το beauty brand Anastasia Beverly Hills. Είναι μία limited- edition παλέτα που περιέχει 14 must- have αποχρώσεις σκιών, σε ψυχρούς, ζεστούς αλλά και φυσικούς τόνους. Με άλλα λόγια αυτή η παλέτα περιέχει τα πάντα!

Stay Tuned... καθώς η νέα συλλογή κραγιόν του αγαπημένου beauty brand NARS καταφθάνει σύντομα στα Sephora.

Θα σε ενημερώσω για τις επόμενες αγορές μου!

Διαβάστε ακόμη:

Κάθε 6 δευτερόλεπτα μια γυναίκα αγοράζει αυτό το κραγιόν -Μήπως είναι το χρώμα που πάντα αναζητούσες;