Εντυπωσιακά μακιγιάζ για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς από τον makeup expert της L’Oreal Δημήτρη Σταματίου | 0 bovary.gr
Εντυπωσιακά μακιγιάζ για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς από τον makeup expert της L’Oreal Δημήτρη Σταματίου | 0 bovary.gr
BEAUTY LOOKS

Εντυπωσιακά μακιγιάζ για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς από τον makeup expert της L’Oreal Δημήτρη Σταματίου


Δυο ταλαντούχα χέρια και η μοναδική προσωπική αισθητική του Δημήτρη Σταματίου κρύβονται πίσω από κάθε εντυπωσιακή εμφάνιση των γυναικών που τον εμπιστεύονται.

Εκείνες, ιδιαίτερα οι διάσημες κυρίες της ελληνικής σόουμπιζ, τον αγαπούν και τους το ανταποδίδει με τον πιο όμορφο κυριολεκτικά τρόπο.

Ο καταξιωμένος και ταλαντούχος makeup artist Δημήτρης Σταματίου έχει επιμεληθεί την εικόνα των πιο γνωστών γυναικών της Ελλάδας, ανάμεσα τους η Νατάσα Θεοδωρίδου, Κατερίνα Παπουτσάκη, η Μαρία Κορινθίου, η Αγγελική Ηλιάδη, η Νάντια Μπουλέ. 

Δουλεύει με πάθος και επαγγελματισμό σε ένα χώρο με μεγάλες απαιτήσεις και αυτό τον κάνει να ξεχωρίζει εδώ και χρόνια.

Εδώ και καιρό ο Δημήτρης Σταματίου αποτελεί τον επίσημο makeup expert της L’Oreal Paris και λίγο πριν αποχαιρετήσουμε τη χρονιά που φεύγει, εμπνέεται, δημιουργεί και προτείνει στην Bovary δύο εντυπωσιακά βραδινά μακιγιάζ για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς!

Φλογερό κόκκινο

Για εσάς που λατρεύετε το διαχρονικό και γιορτινό κόκκινο χρώμα, ο Δημήτρης Σταματίου προτείνει ένα κομψό μακιγιάζ που δίνει έμφαση τόσο στα χείλη, όσο και στα μάτια. Ταιριάζει απόλυτα με κόκκινο φόρεμα και βαγκ χτένισμα.

  • Δημιουργήστε την τέλεια βάση στην επιδερμίδα σας, χρησιμοποιώντας ένα makeup που την ενυδατώνει. Επειδή πρέπει να ταιριάζει απόλυτα με το χρωματικό τόνο της επιδερμίδας σας, ο Δημήτρης Σταματίου προτείνει το True Match της L’Oreal Paris.
  • Για να γίνει η επιδερμίδα σας πιο λαμπερή και φωτεινή, αναμείξτε στο makeup λίγη ποσότητα από το True Match Liquid Highlight Golden Glow, που θα δώσει στο δέρμα σας μια πιο bronze απόχρωση.
  • Απλώστε το makeup σε όλο το πρόσωπο, περιμένετε να στεγνώσει, για να γίνει ένα με την επιδερμίδα και πουδράρετε μόνο την περιοχή του Τα ( μέτωπο, πηγούνι, μύτη και ζυγωματικά).
  • Προσθέστε ξανά το ίδιο highlighter πάνω στο κόκαλο στα ζυγωματικά, στη μύτη, το πηγούνι, αλλά και τα μάτια. Το συγκεκριμένο προϊόν αν και έχει υγρή μορφή, όσο το «δουλεύετε» κατά την εφαρμογή, στεγνώνει και γίνεται ένα με την επιδερμίδα. Ετσι μπορεί να αντικαταστήσει οποιαδήποτε σκιά ματιών και να δώσει λάμψη. Το προϊόν έχει μεγάλη διάρκεια μετά την εφαρμογή και χαρίζει στα μάτια ένα «ζεστό» χρυσό χρώμα.
  • Δώστε έμφαση και όγκο στις βλεφαρίδες σας με τη μάσκαρα Volume Million Lashes Fatale  της L’Oreal Paris, εφαρμόζοντας την σύμφωνα με το μυστικό του Δημήτρη Σταματίου: από τη ρίζα των βλεφάρων προς τα πάνω. Το βουρτσάκι του προϊόντος αυτού βοηθάει πολύ στο αποτέλεσμα, καθώς είναι ελαστικό. Για ακόμα πιο έντονο βλέμμα περάστε τρεις στρώσεις μάσκαρα.
  • Τονίστε τα φρύδια σας με το Brow Artist Plumper που θα δώσει πλούσιο όγκο σε αυτά.
  • Τραβήξτε τα βλέμματα επάνω σας με το κόκκινο κραγιόν της Collection Exclusive by JLo, ένα σταθερό κραγιόν με ματ αποτέλεσμα και χρώμα που ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες. Προσθέστε του ένα touch λάμψης εφαρμόζοντας από πάνω ένα διάφανο ή κόκκινο gloss.

 

 

A photo posted by dimstamatiou (@dimstamatiou) on Dec 19, 2016 at 10:47am PST

 

 

 

A photo posted by dimstamatiou (@dimstamatiou) on Nov 30, 2016 at 2:53am PST

 

Nude Addiction και Εντονο βλέμμα

Για εσάς που προτιμάτε την τάση των nudes που χαρίσουν νεανικότητα και φρεσκάδα σε συνδυασμό με τα smoky μάτια σε γήινους τόνους, ο Δημήτρης Σταματίου προτείνει ένα σαγηνευτικό μακιγιάζ.

  • Δημιουργήστε την τέλεια βάση στην επιδερμίδα σας, χρησιμοποιώντας ένα makeup με ματ αποτέλεσμα που διαρκεί 24 ώρες και παραμένει αψεγάδιαστο. Ο Δημήτρης Σταματίου προτείνει το Infallible Matte Make up από τη L’Oreal Paris.
  • Δημιουργήστε μια bronze απόχρωση στην επιδερμίδα σας με το ρουζ από την οικογένεια True Match, 200 Ambre Gold, βάζοντας το κάτω από το πηγούνι σας, στα ζυγωματικά σας και για «κοψίματα» και για ρουζ ταυτόχρονα, καθώς και σαν σκιά στο κινητό βλέφαρο και στο κάτω μέρος του ματιού, για να χαρίσετε ένα φυσικό βάθος και να δημιουργήσετε ένα ιδιαίτερο smoky.

  • Για το μακιγιάζ των ματιών, ο Δημήτρης Σταματίου προτείνει την αγαπημένη του παλέτα σκιών, La Palette της L’Oreal Paris, με δέκα διαφορετικές αποχρώσεις. Επιλέξτε τα χρώματα της αρεσκείας σας, παίξτε με αυτά αναμειγνύοντας τα και ολοκληρώστε το smoky look στο κινητό βλέφαρο, αλλά και στο κάτω μέρος του ματιού.

  • Χρησιμοποιήστε στο εσωτερικό των ματιών το μαλακό μολύβι ματιών Color Riche le khol , 101 Midnightblack, που έχει έντονη φόρμουλα και χρωστικές και χαρίζει ένα μακράς διάρκειας αποτέλεσμα. Ετσι θα δώσετε περισσότερη έμφαση στο βλέμμα σας. Παράλληλα, μπορείτε να το βάλετε και στο πάνω μέρος του ματιού κοντά στις βλεφαρίδες και να το σβήσετε με το πινελάκι της σκιάς, ώστε να δημιουργηθεί βάθος και τονικότητα στο μάτι.

  • Για ακόμη περισσότερο όγκο και ένταση στο βλέμμα σας ιδανική επιλογή αποτελεί η μάσκαρα False Lash Superstar,που μεταμορφώνει τις βλεφαρίδες σε δύο βήματα!

 

 

A photo posted by dimstamatiou (@dimstamatiou) on Nov 14, 2016 at 9:07am PST

 

  • Γεμίστε τα χείλη σας με το υπέροχο ματ κραγιόν της εταιρείας σε μορφή gloss, Infallible Mega Gloss 401 Amen Matte. Το αποτέλεσμα του έχει μεγάλη διάρκεια και το nude χρώμα του δίνει στα χείλη μια φυσικότητα.

  • Τέλος, αν θέλετε λίγο πιο έντονο και σκούρο περίγραμμα χειλιών, ο Δημήτρης Σταματίου προτείνει το Color Riche Lip Liner Couture 302 Bois de Rose.