Lancome
Lancome
LANCOME PARIS

Η νέα σκιά ματιών Ombre Hypnose Stylo της Lancome είναι αυτό που έλειπε από το νεσεσέρ σου


Το νέο κρεμώδες στικ και Liner έρχεται για να μας κάνει να ξεχάσουμε όσα ξέραμε μέχρι σήμερα για το μακιγιάζ ματιών και να μας λύσει τα χέρια ενώ χαρίζει απίστευτο σαγηνευτικό αποτέλεσμα και βλέμμα που μαγνητίζει.

Αν αναζητάτε ένα effortless french chic βλέμμα με μια ανάλαφρη και διακριτική δόση λάμψης που καθρεφτίζει την διάθεση σας, τότε αυτή η σκιά φτιάχτηκε για εσάς. Το νέο Οmbre Hypnose Stylo είναι μια κρεμώδης σκιά σε μορφή στικ, με ελαφριά υφή , ιδανική για έντονο pret a porter χρώμα με μεταλλιζέ αποτέλεσμα.

Η Lancome πάντα μπροστά από τις τάσεις ξέρει καλά ότι η τάση Μetallics στο μακιγιάζ ήρθε για να μείνει και μας εξοπλίζει με το κατάλληλο προϊόν. Είναι αυτό ακριβώς που έλειπε από το νεσεσέρ σας για να φέρει διάθεση για δημιουργία και πολλούς, διαφορετικούς και πρωτότυπους συνδυασμούς που θα σας χαρίσουν μια κομψή και στιλάτη εμφάνιση.

Αποκτήστε το πιο καυτό μακιγιάζ του φθινοπώρου με μια μόνο κίνηση Τα matte metallics στυλό είναι πολύ εύκολα στην χρήση, αναμιγνύονται χωρίς να μουτζουρώνονται και έχουν αδιάβροχο αποτέλεσμα που διαρκεί.

Εφαρμόζεται με μια κίνηση και διατηρείται τέλειο για 24 ώρες.

Το must have κομμάτι στο νεσεσέρ κάθε σωστού beauty girl διατίθεται σε 15 αποχρώσεις τις οποίες μπορείτε να κάνετε blend και να δημιουργήσετε αμέτρητα looks

Make Up Tip από την Lancome

Φωτίστε το βλέμμα σας με τις πιο φωτεινές αποχρώσεις, χαρίστε ένταση και βάθος με τις πιο έντονες ή δημιουργήστε ένα σέξι smokey μακιγιάζ σβήνοντας με αυτό κατά μήκος των βλεφαρίδων.

Lancome
Lancome