Οι Kooba Tercu κυκλοφορούν το νέο τους LP με τίτλο Kharrub | 0 bovary.gr
Οι Kooba Tercu κυκλοφορούν το νέο τους LP με τίτλο Kharrub | 0 bovary.gr
29|03|2019 18:09
SHARE
KHARRUB

Οι Kooba Tercu κυκλοφορούν το νέο τους LP με τίτλο Kharrub


Οι Kooba Tercu επιστρέφουν με το Kharrüb. Το δεύτερο full length άλμπουμ της oμάδας του Johnny Tercu αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Απριλίου 2019, μέσα από μια εκλεκτή σύμπραξη δισκογραφικών εταιριών: BodyBlows (Κρήτη), Hominid Sounds (Λονδίνο) και mafia (Αθήνα).

H εξαμελής μουσική κολεκτίβα νοίκιασε ένα χώρο για ένα δεκαήμερο και ηχογράφησε ζωντανά μια σειρά από κομμάτια. Κάποια που τα δούλευε καιρό, κάποια που δεν είχαν σταθεροποιημένη δομή και άλλα που γεννήθηκαν εξ ολοκλήρου εκείνη τη στιγμή. 

Συνδυάζοντας τη heavy και τη noise προσέγγιση με την ψυχεδέλεια και τη χορευτική προοπτική, το Kharrüb περιλαμβάνει το πρώτο δείγμα του υλικού αυτών των sessions. 

Ισορροπώντας ανάμεσα στο συναισθηματικά δυσοίωνο και το αθεράπευτα ελπιδοφόρο, το ταξίδι του Kharrüb είναι μια ομαλή ροή 7 μουσικών κομματιών και επιμένει σε μια μουσική πρόταση που μοιάζει εξαιρετικά οικεία και συνάμα τόσο μα τόσο διαφορετική. 

Οι Kooba Tercu κυκλοφόρησαν τον ομότιτλο, πρώτο τους δίσκο το 2015 κι έκτοτε έχουν βρεθεί σε μικρότερες ή μεγαλύτερες σκηνές όπως του “Plissken festival 2016”, support act στο sold out live των Goat στο Gagarin αλλά και δίπλα σε μπάντες όπως Acid Mothers Temple, Föllakzoid, Lena Platonos, Circle, Nurse With Wound και Soft Moon. 

Kharrüb Credits:
> Recorded by Alex Ketenjian and Ioannis Nikolakopoulos at Ilion Plus
> Designed by Alex Ketenjian, Nick Dimitrakakos, Ioannis Nikolakopoulos
> Mixed by Alexis Bolbassis at Arttracks Studios
> Master by Alex Ketenjian

> Sound design by Echo canyon
> Artwork by Bend & Jola818
> All the music and lyrics from Kooba Tercu except "Got The Fire"

Kooba Tercu links:

https://www.facebook.com/KoobaTercu/

https://soundcloud.com/koobatercu

https://koobatercu.bandcamp.com