Το φαινόμενο Cara Delevigne -Το μυστικό του Top Model με τα 1000 πρόσωπα | 0 bovary.gr
Το φαινόμενο Cara Delevigne -Το μυστικό του Top Model με τα 1000 πρόσωπα | 0 bovary.gr
21|06|2019 13:13
SHARE
DO IT LIKE CARA

Το φαινόμενο Cara Delevigne -Το μυστικό του Top Model με τα 1000 πρόσωπα


«Έχεις μόνο μια ζωή. Πώς θέλεις να την περάσεις»; αναρωτιέται στα 27 της η πανέμορφη Cara Delenvigne.

Το top model με τα 1000 πρόσωπα έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα πιο επιδραστικά πλάσματα στον πλανήτη. Μετρώντας περισσότερους από 42 εκατομμύρια πιστούς ακόλουθους στο Instagram, διατυμπανίζει με κάθε ευκαιρία τη φιλοσοφία της για τη ζωή. 

Σε αντίθεση με τα περισσότερα κορίτσια που εκτίθενται στα media, η Cara δεν φοβάται να αγκαλιάσει όλες της πλευρές της. Γι’ αυτό και οι φωτογραφίες που ανεβάζει στην δικτυακή πλατφόρμα, είναι συνήθως αστείες. 

«Να είσαι γενναία» συνεχίζει η Cara. «Πίστεψε σε σένα. Κάνε ό, τι σε κάνει να αισθάνεσαι καλά. Πάρε ρίσκα. Έχεις μόνο μία ζωή. Η κοινωνία θέλει να σε βάλει σε ένα κουτί. Μην το δεχτείς. Κάνε τον εαυτό σου περήφανο».

Η Cara δεν δέχτηκε ποτέ «να μπει σε κουτί». Ζει μια ζωή απαλλαγμένη από νόρμες και κανόνες. Το μυστικό της; Είναι #MoreThan1Thing και κάθε φορά μας συστήνεται μέσα από έναν διαφορετικό ρόλο.

Την συναντάμε ως φωτογράφο, να τραβάει εντυπωσιακά κλικ απαθανατίζοντας την ομορφιά μέσα από τη δική της ματιά. «Είναι τόσα πολλά αυτά που μπορείς να πεις με μια εικόνα» λέει η Cara η οποία λατρεύει να φωτογραφίζει τα μέρη στα οποία ταξιδεύει. Το top model τραβάει τις πιο cool φωτογραφίες γιατί μπορεί να είναι περισσότερα από ένα.

Την χαζεύουμε στις πασαρέλες των πιο διάσημων brand. Ποζάρει ως μούσα των μεγαλύτερων οίκων μόδας και κλείνει το μάτι στον φακό που νωρίτερα κρατούσε η ίδια. Η Cara λατρεύει τη μόδα. «Σημασία έχει να είσαι τολμηρός» λέει, ενώ τη βλέπουμε να φοράει μια μεταλιζέ jumpsuite «Για μένα μόδα και κορυφαίο στιλ σημαίνουν να έχω αυτοπεποίθηση και να νιώθω άνετα». Δεν είχα ονειρευτεί κάτι τέτοιο αλλά είναι κάτι που θαύμαζα πάντα. Δυναμικές γυναίκες με εντυπωσιακή εμφάνιση» (Σαν εσένα Cara!).

Τη βλέπουμε στο ρινγκ να αθλείται παίζοντας μποξ. Κάθε μέρα, για μισή ώρα, η Cara βγαίνει από το κεφάλι και μπαίνει στο σώμα της. Παράγει ενδορφίνες, ιδρώνει, κουράζεται. Το top model αγαπάει τη γυμναστική και γνωρίζει καλά ότι κανείς μας δεν είναι μόνο ένα αλλά πολλά περισσότερα. 

«Κάθε ρόλος είναι καλός αν έχει ελαττώματα» μάς λέει η Cara ανάμεσα στα γυρίσματα μιας επικίνδυνης σκηνής. Ο σκηνοθέτης και οι εικονολήπτες τρέχουν πίσω της ενώ η ίδια προσγειώνεται στο έδαφος, έχοντας πέσει από μεγάλο ύψος, κρεμασμένη με ένα σχοινί. «Για μένα η υποκριτική είναι ένας τρόπος αλληλεπίδρασης και μελέτης της ανθρώπινης συμπεριφοράς» καταλήγει το κορίτσι με τα 1000 πρόσωπα. 

Η Cara είναι  #MoreThan1Thing κι αυτό αποδεικνύεται όταν την ώρα που τα άλλα κορίτσια χαλαρώνουν με τη μουσική του ραδιοφώνου, η Cara πιάνει τις μπαγκέτες της και παίζει τα πιο εντυπωσιακά σόλο στα ντραμ της. Ξεκίνησε μόλις στα 10 της χρόνια και θεωρεί ότι ο ρυθμός είναι ζωή και ο καθένας έχει τον δικό του, όπως κάθε καρδιά χτυπά διαφορετικά. 

«Το να παίρνεις το πρώτο σου κύμα είναι σαν να πετάς», λέει η σέρφερ Cara η οποία λατρεύει τη σανίδα της. Είναι το σερφ που της δίνει το αίσθημα ελευθερίας που νιώθει ένα πουλί που πετάει. «Είναι ό,τι πιο κοντά σε φτερά» αναφέρει η Cara η οποία κρατάει σφιχτά τη σανίδα της, το όχημα της ελευθερίας όταν βρίσκεται στη θάλασσα. 

Θα μπορούσε να είναι σκηνοθέτιδα της δικής της ζωής. Της αρέσει όμως να κατευθύνει ηθοποιούς να είναι πιο αληθινοί. «Όταν υπάρχει χάος και άγχος τότε εγώ είμαι ήρεμη» δηλώνει στο πλατό όπου γυρίζεται η ταινία που σκηνοθετεί. «Νομίζω ότι κανείς μας δεν είναι μόνο ένα, αλλά πολλά περισσότερα» καταλήγει η Cara. 

 

 

Η φωνή της Cara Delenvigne ακούγεται δυνατά. Οι ρόλοι που καλείται να παίξει καθημερινά, είναι αυτοί που κάνουν μοναδική την πολύπλευρη προσωπικότητά της. Διαφορετικές επιθυμίες, διαφορετικά στιλ, διαφορετικές ανάγκες, διαφορετικά outfit. 
Όπως και το νέο T-Cross. Ένα μοντέλο τόσο πολύπλευρο όσο και οι άνθρωποι για τους οποίους κατασκευάστηκε.

Για εσένα που δεν σου αρέσουν οι περιορισμοί, για εσένα που θες να είσαι πάντα κάτι παραπάνω, γιατί εσένα που θέλεις κάτι παραπάνω -και παίρνεις κάτι παραπάνω όπως ακριβώς και η Cara. Μην ξεχνάς, κανείς μας δεν είναι μόνο ένα αλλά πολλά περισσότερα.