Ακόμα κι να είστε από αυτούς που προτιμάτε να απολαμβάνετε το ψαράκι σας δίπλα στο κύμα, το νέο εστιατόριο των ιδιοκτητών της αγαπημένης Αθερίνας στο Νέο Ψυχικό θα σας κάνει να αλλάξετε γνώμη.
Η Σκορπίνα, λοιπόν, είναι αφιερωμένη στη σύγχρονη ψαροφαγία και στους νόστιμους μεζέδες φτιαγμένους από τον ειδικό στα θαλασσινά, Γιάννη Λιάκο.
Ο Γιάννης, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη και ρίζες από την Κωνσταντινούπολη, έμαθε τα μυστικά της ψαροφαγίας και της υψηλής γαστρονομίας από τον Λευτέρη Λαζάρου, τα χρόνια που εργαζόταν στο Βαρούλκο.
Στη συνέχεια ανέπτυξε τις δικές του τεχνικές, δουλεύοντας σε μερικά από τα πιο γνωστά εστιατόρια του είδους (Ελλάς, Άσπρο Γαλάζιο στην Πάρο, Ούζομπαρ, Αλμύρα, Αθερίνα). Τώρα στη Σκορπίνα είναι και συνιδιοκτήτης και μας υπόσχεται ότι θα δοκιμάσουμε «real sea food», μιας κι ο ίδιος δίνει μεγάλη σημασία στο πώς θα χρησιμοποιήσει τις πρώτες ύλες, που είναι φυσικά ολόφρεσκες.