Η Νάταλι Πόρτμαν επιλέγει για το διαιτολόγιό της αυστηρά φρέσκιες φυτικές τροφές, αποφεύγοντας τις πλούσιες σε λιπαρά, ζάχαρη και αλάτι επεξεργασμένες τροφές. Μεγάλη αδυναμία έχει στις σπιτικές συνταγές και από αυτές μια την πετυχαίνει καταπληκτικά!
Δοκιμάστε την συνταγή της για τάρτα πορτοκάλι! Τα υλικά που θα χρειαστείτε απλά και η εκτέλεση δεν θα σας δυσκολέψει καθόλου. Μυρωδάτη και πεντανόστιμη.
Yλικά
Για τη ζύμη:
- 1 αυγό
- 1 κρόκος αυγού
- 1 κούπα ζάχαρη άχνη
- 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
- ξύσμα 2 λεμονιών
- 1-2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
Για τη γέμιση:
- Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
- 1 1/3 κούπα φρέσκος χυμός πορτοκαλιού
- ¼ κούπας σκούρα καφέ ζάχαρη
- ½ κούπα τυρί μασκαρπόνε
- 6 μεγάλα αυγά
- Λικέρ πορτοκάλι
- Ζάχαρη άχνη