Η Ninnolo, η διάσημη αυθεντική gelateria της Κηφισιάς τώρα και στα Χανιά | 0 bovary.gr
Η Ninnolo, η διάσημη αυθεντική gelateria της Κηφισιάς τώρα και στα Χανιά | 0 bovary.gr
05|06|2018 17:03
SHARE
NINNOLO

Η Ninnolo, η διάσημη αυθεντική gelateria της Κηφισιάς τώρα και στα Χανιά


Gelato Artigianale από 100% φυσικά υλικά, απολαυστικές επιλογές, παραδοσιακά γλυκά σε πρωτότυπες εκδοχές, σε περιμένουν πλέον και στα Χανιά.

Το νέο κατάστημα έρχεται να μεταφέρει και στα Χανιά, τις Ninnolo γεύσεις που αγαπήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια σε Κηφισιά, Μύκονο, Λήμνο ,αναδεικνύοντας έτσι τη Ninnolo σε μια από τις πιο δημοφιλείς gourmet αλυσίδες, όχι μόνο χειροποίητων παγωτών, αλλά και γλυκών  εδεσμάτων στην Ελλάδα!

Η Ninnolo, η διάσημη αυθεντική gelateria της Κηφισιάς μετά το επιτυχημένο άνοιγμα δυο καταστημάτων στη Μύκονο και το κατάστημα της Λήμνου, εγκαινίασε το νέο της κατάστημα στην παλιά πόλη των Χανίων.

Οι επισκέπτες του νησιού έχουν πλέον το δικό τους στέκι ξεγνοιασιάς και γαστρονομικής ευχαρίστησης.

Χειροποίητο και κρεμώδες, το Ninnolo gelato φτιάχνεται καθημερινά μόνο με φρέσκο ελληνικό γάλα, ενώ δεν χρησιμοποιείται καθόλου κρέμα γάλακτος, βούτυρο και αυγά.

Στο menu του εκτός από τo εξαιρετικό παγωτό θα ανακαλύψετε την εξαιρετική ποικιλία καφέ taf Βιολογικής καλλιέργειας και βιώσιμης γεωργίας Pianeta Espresso Blend.

Το καινούργιο Pufflecone και το νέο Waffliterol (Waffle - profiterole με gelato ninnolo), είναι οι δύο δημοφιλέστερες επιλογές του κοινού που επισκέφτηκε το Ninnolo στο 3o Athens Street Food Festival.

Το Ninnolo συμμετέχει στο Φεστιβάλ και έχει κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις από τον πιο αυστηρό κριτή της διοργάνωσης που είναι οι επισκέπτες του, ένα επιλεκτικό κοινό που έρχεται να διασκεδάσει γνωρίζοντας νέες γεύσεις από τους καλύτερους συμμετέχοντες στον χώρο της γεύσης.

ninnolo.gr

1. Ninnolo Κηφισιά, Αγίου Δημήτριου 8, 210 8012765
2. Ninnolo Μύκονος, Αγίου Ιωάννου 1, 2289 300998
3. Ninnolo Μύκονος, Πλατεία Άνω Μερά, 2289 773836
4. Ninnolo Λήμνος, Κύδα Π. 5, 22540 26477
5.Ninnolo Κρήτη, Ποτιέ 33, Χανιά ,2821601142