Hell Energy Drink - Ο Bruce Willis πίσω από τις κάμερες | 0 bovary.gr
Hell Energy Drink - Ο Bruce Willis πίσω από τις κάμερες | 0 bovary.gr
HELL ENERGY DRINK

Hell Energy Drink - Ο Bruce Willis πίσω από τις κάμερες


Η χώρα ακόμη συζητάει για την διαφήμιση που έκανε την εμφάνισή της στην σκηνή τον περασμένο Απρίλιο. Εκείνη στην οποία ο Bruce Willis φαίνεται να αντικαθιστά τον καφέ του με HELL ενεργειακά ποτά.

Η διαφήμιση διάρκειας μισού λεπτού μεταδίδεται όχι μόνο στην Ουγγαρία και την Ελλάδα, αλλά και σε περισσότερες από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο. Πολλοί λοιπόν θέλουν να μάθουν, πως είναι τελικά να συνεργάζεσαι με ένα τόσο μεγάλο αστέρα;

Πολλές λεπτομέρειες έχουν ήδη αποκαλυφτεί σχετικά με την πιο πρόσφατη και ίσως μεγαλύτερη διαφημιστική καμπάνια της 100% Ουγγρικής εταιρείας παραγωγής ενεργειακών ποτών που υφίσταται για παραπάνω από 10 χρόνια, τη διαφήμιση που γυρίστηκε με το διάσημο ηθοποιό του Hollywood. Ωστόσο, το κοινό έχει ακόμα την περιέργεια, καθώς η δουλειά στα παρασκήνια ενός τέτοιου γυρίσματος  είναι πάντοτε ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα. Ένα μέλος της ομάδας της Hell αποκάλυψε πληροφορίες από τα γυρίσματα σχετικά με τη συνεργασία με το Bruce Willis.

«Ο ηθοποιός, που εξακολουθεί να εμφανίζεται σε πολλές παραγωγές, βρισκόταν ακόμα στην Φιλαδέλφεια της Αμερικής για τα γυρίσματα της ταινίας θρίλερ ‘Glass’ στα τέλη του 2017, ενώ την άνοιξη αυτού του έτους είχε ήδη ξεκινήσει μαζί με τον Alec Baldwin τα γυρίσματα της ταινίας ‘Motherless Brooklyn’ σε σκηνοθεσία του Edward Norton. Μεταξύ αυτών των δύο μεγάλων παραγωγών, κατάφερε να βρει χρόνο να συνεργαστεί με τη HELL», δήλωσε η Eszter Anna Tóth, PR director για τη HELL.

«Λίγο πριν την συνάντησή μας με τον ηθοποιό, οι πληροφορίες που είχε η ομάδα της HELL από ανθρώπους που συνεργάζονται στενά μαζί του ήταν πως ο Bruce Willis είναι ένας ταπεινός, εξωστρεφής άνθρωπος, ενώ δε συμπεριφέρεται σα μία ‘τυπική’, πολυάσχολη διασημότητα, όπως τείνουμε να πιστεύουμε για τους ανθρώπους του κινηματογράφου. Έπρεπε να συζητήσουμε όλες τις λεπτομέρειες του γυρίσματος με τον μάνατζέρ του και ακόμα κι αν αυτό εξελίχθηκε σε ευχάριστη έκπληξη. Για παράδειγμα, το γεγονός ότι δεν είχε ιδιαίτερες απαιτήσεις για το φαγητό του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ακόμα και ότι αρνήθηκε την προσφορά μας για μεσημεριανό από το αγαπημένο του εστιατόριο στη Νέα Υόρκη, απέδειξε πως ό,τι είχαμε ακούσει γι’ αυτόν ήταν πραγματικότητα. Την ημέρα του γυρίσματος, η ομάδα της HELL ήταν πεπεισμένη για τον χαρακτήρα του αστέρα ταινιών δράσης. Επιπλέον, για να μη σπαταλήσει το χρόνο της ομάδας, ο Bruce προθυμοποιήθηκε να μείνει στο διαμέρισμα του κοντά στο χώρο όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα, ώστε να αποφύγει την κίνηση που θα συναντούσε τις ώρες αιχμής. Την ημέρα του γυρίσματος, έφτασε 15 λεπτά νωρίτερα, ετοιμάστηκε γρήγορα και περίμενε την έναρξη του γυρίσματος απολαμβάνοντας ένα HELL ενεργειακό ποτό. Ήταν προσηλωμένος στις οδηγίες του σκηνοθέτη, ήταν συνεργάσιμος καθ’ όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων και έκανε τα επαναληπτικά γυρίσματα με υπομονή, χιούμορ και χαμόγελο ανεξάρτητα από τις πόσες τις φορές έπρεπε να γυριστεί η κάθε σκηνή. Παρά την πίεση του προγράμματος, φάνηκε να περνά καλά δουλεύοντας με επαγγελματισμό και προσήλωση. Ήταν φιλικός και κοινωνικός με όλους. Χαμογελούσε αρκετά και οφείλω να παραδεχτώ πως είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Εμπνέει την ίδια δυναμικότητα και λάμψη, ακριβώς όπως στις ταινίες. Ακόμη, παρότρυνε όλη την ομάδα να βγάλει μαζί του φωτογραφίες, καθώς και selfies με τον κάθε ξεχωριστά. Σαφώς και είχε προηγηθεί συζήτηση περί του θέματος, όμως ήταν αρκετά ευδιάθετος ώστε να υπογράψει αυτόγραφα για τους θαυμαστές» τόνισε η PR Director, και συνέχισε με ακόμη περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον ηθοποιό.
 

«Επιθυμούσε να δουλέψει μόνο με την καλύτερη ομάδα στην Νέα Υόρκη, τον καλύτερο κομμωτή, τον καλύτερο make-up artist. Όλα αυτά είχαν καταγραφεί αναλυτικά στο συμβόλαιο του. Για παράδειγμα, ήταν προϋπόθεση να είναι μαζί του ο προσωπικός του κομμωτής και κοντινός του φίλος, Lori Stilson Anderson, καθώς χωρίς αυτόν δεν ξεκινάει πότε τα γυρίσματα. Ο Willis συνεργάστηκε για πρώτη φορά με την αγαπημένο του σύμβουλο μόδας πριν από 33 χρόνια και έκτοτε παραμένει πιστός στην ίδια, η οποία είναι υπεύθυνη για τις άψογες εμφανίσεις του στις αμέτρητες παραγωγές όπου έχει πρωταγωνιστήσει. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι έχουν πια γίνει πολύ καλοί φίλοι με το πέρασμα των χρόνων. Έτσι, ο ηθοποιός επέμεινε να είναι και εκείνη παρούσα στα γυρίσματα. 

Λίγα λόγια από τη στυλίστρια για τη συνεργασία της με τον Willis:

«Είναι απλά εντυπωσιακός. Εάν θυμάστε την τηλεοπτική σειρά Moonlightin, μερικές φορές είχε να αποστηθίσει 30 σελίδες σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Και το έκανε με μεγάλη ευκολία. Νομίζω πως αυτό είναι ένα μεγάλο χάρισμα. Είναι απίστευτη η συνεργασία μαζί του, είναι πολύ αστείος και είναι διασκεδαστικό όλο αυτό. Είναι επίσης μεγαλόκαρδος. Γνωριζόμαστε πάρα πολύ καιρό, αλλά δεν έχουμε συνεργαστεί σε όλες του τις ταινίες. Πιστεύω πως η συνεργασία με κάποιον που γνωρίζεις για καιρό είναι κάτι που εμπνέει εμπιστοσύνη. Είναι πολύ θετικό να νιώθεις ότι είναι κάποιος εκεί έξω που σε στηρίζει, να είσαι σίγουρος πως θα δίνει τον καλύτερο του εαυτό και θα είναι δίπλα σου. Πιστεύω πως αυτό πραγματικά είναι η δουλεία μου». 

Διαβάζοντας τέτοιες σημαντικές δηλώσεις, κάποιος θα ευχόταν να βρισκόταν εκεί. Για περισσότερες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, όπως για το πώς μπορεί να ήταν η ατμόσφαιρα στα γυρίσματα, επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:  http://hellenergy.com/bw_tvc_bts