Γνώρισε τις 5 Speciality Arabica Μονοποικιλίες των Coffee Island και ετοίμασε βαλίτσες για Βραζιλία | 0 bovary.gr
Γνώρισε τις 5 Speciality Arabica Μονοποικιλίες των Coffee Island και ετοίμασε βαλίτσες για Βραζιλία | 0 bovary.gr
01|10|2018 13:48
SHARE
COFFEE ISLAND

Γνώρισε τις 5 Speciality Arabica Μονοποικιλίες των Coffee Island και ετοίμασε βαλίτσες για Βραζιλία


Τα καφεκοπτεία Coffee Island γιορτάζουν την παγκόσμια ημέρα καφέ με ένα διαγωνισμό που θα σε ταξιδέψει!

Από την 1 έως τις 16 Οκτωβρίου σε καλούν να γνωρίσεις καλύτερα τις 5 Speciality Arabica Μονοποικιλίες τους και σου δίνουν την ευκαιρία, να είσαι εσύ ο τυχερός που θα ταξιδέψει στον κόσμο του καφέ!

Τρία μεγάλα δώρα περιμένουν τους τυχερούς Coffee Island Lovers που θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό.

Ένα μοναδικό ταξίδι για δυο στη χώρα του καφέ, τη Βραζιλία, είναι το έπαθλο του πρώτου νικητή. Η φάρμα της Coffee Island στη Βραζιλία σε περιμένει για να φέρεις πίσω το νέο MICROFARM PROJECT® καφέ.

Ο δεύτερος τυχερός θα ταξιδέψει, στο World Coffee Festival 2019 στο Βερολίνο, οπού θα ζήσει από κοντά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Barista.

Ενώ ο τρίτος θα γίνει ο απόλυτος Coffee Expert, καθώς θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει μαθήματα στο Coffee Campus της εταιρείας! Το χώρο που εκπαιδεύονται καθημερινά οι επαγγελματίες barista των Coffee Island.

Η διαδικασία είναι απλή. Για δεκαέξι μέρες, από 1 έως και 16 Οκτωβρίου, επέλεξε, για το ρόφημά σου για το δρόμο ή τον καφέ για το σπίτι, από ένα καφεκοπτείο Coffee Island, μια από τις 5 Specialty Arabica Μονοποικιλίες. Με κάθε αγορά Specialty Arabica Μονοποικιλίας ο Barista θα σου τοποθετεί και ένα sticker με μια λέξη κλειδί. Βάλε τη λέξη κλειδί στο site του διαγωνισμού (www.coffeeisland.gr) και μπες στην κλήρωση! Κάθε sticker είναι και μια συμμετοχή.

Είσαι φανατικός Coffee Island Lover; Έχουμε Extra Bonus για σένα! Εάν συμπληρώσεις και τα 5 sticker έχεις δώρο 20 συμμετοχές.

Έτοιμος για Βραζιλία;

Λίγα λόγια για τις Specialty Arabica Μονοποικιλίες

Nicaragua Dipilto

100% Arabica Ποικιλία Caturra, Catuai.
Άρωμα από άνθη του καφέ, βατόμουρου και κακάο, γεύση καραμέλας, κακάο και νότες εσπεριδοειδών, με πλούσιο, γεμάτο σώμα και επίγευση φρούτων και πραλίνας.

El Salvador El Condor

100% Arabica Ποικιλία Bourbon.
Άρωμα πραλίνας και κόκκινων φρούτων, ευχάριστη μαλακή οξύτητα εσπεριδοειδών, πλούσιο σωμα και μακριά επίγευση.

Colombia Huila

100% Arabica Ποικιλία Tabi, Catυrra.
Άρωμα μούρων, μελάσας και μπαχαρικών, γλυκιά οξύτητα, γλυκύτητα, μεταξένιο σώμα με μακριά απαλή επίγευση σοκολάτας και καραμέλας.

Ethiopia Kochere

100% Arabica Ποικιλία Heirloom.
Άρωμα από μαύρο τσάι, λεμόνι και μέλι, υψηλή γλυκύτητα, έντονη οξύτητα από εσπεριδοειδή, με γεμάτο σώμα και γλυκιά επίγευση λάιμ μακράς διάρκειας.

Kenya Kainamoui

100% Arabica Ποικιλία SL28 & SL34.
Άρωμα δαμάσκηνου και μαύρου τσαγιού, γεύση γκρέιπφρουτ και κόλα, βουτυρώδες σώμα και καθαρή, διαρκής επίγευση.