Ο Οκτώβριος στο Wine Station είναι αφιερωμένος στην Σαντορίνη και τη Santo Wines | 0 bovary.gr
Ο Οκτώβριος στο Wine Station είναι αφιερωμένος στην Σαντορίνη και τη Santo Wines | 0 bovary.gr
15|10|2018 13:32
SHARE
WINE STATION

Ο Οκτώβριος στο Wine Station είναι αφιερωμένος στην Σαντορίνη και τη Santo Wines


Το wine bar “Wine Station” υποδέχεται τον Οκτώβριο τη Santo Wines στο πλαίσιο των αφιερωμάτων σε περιοχές της Ελλάδας και τα οινοποιεία τους.

Η Σαντορίνη συστήνεται ξανά, αυτή τη φορά μέσα από ένα μενού με πιάτα εμπνευσμένα από την παραδοσιακή της κουζίνα τα οποία συνοδεύονται αρμονικά με επιλεγμένα κρασιά της Santo Wines.

Παράλληλα, καθ’ όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου, οι λάτρεις του κρασιού θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στο Wine Station τα κρασιά της Santo Wines με έκπτωση 20% σε ποτήρι ή μπουκάλι και να συμμετέχουν εφόσον το επιθυμούν στην οινογνωσία που θα πραγματοποιηθεί στις 19/10/18.

Τα κρασιά της Santo Wines που συμπεριλαμβάνονται στο αφιέρωμα του Wine Station είναι τα Santo sparkling - Ασύρτικο αφρώδες, Santorini Assyrtiko, Σαντορίνη Νυκτέρι Reserve, Καμένη -Μανδηλαριά και Santorini Vinsanto 4 ετών παλαίωσης.

Το wine bar “Wine Station” βρίσκεται στο Θησείο, στο ισόγειο του νεοκλασικού κτιρίου του Chocolat Royal. Ο wine manager Δημήτρης Σπυρόπουλος έχει επιμεληθεί τη λίστα του που συμπεριλαμβάνει 160 ετικέτες από τον ελληνικό αμπελώνα, 40 από τις οποίες μπορεί να παραγγείλει κάποιος και σε ποτήρι.

H Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων – Santo Wines, αποτελεί μια δυναμική συνεταιριστική οργάνωση που εκπροσωπεί όλους τους αγρότες του νησιού και μετρά 1200 ενεργά μέλη-παραγωγούς. Εδώ και περισσότερα από 70 χρόνια, το όραμά της βασίζεται στη συλλογικότητα, την αυθεντικότητα, την υψηλή ποιότητα και την αειφόρο ανάπτυξη του αγροτικού τοπίου της Σαντορίνης.

Στόχος της Santo Wines, γνωρίζοντας ότι απευθύνεται σε ένα παγκόσμιο κοινό, είναι να προσφέρει μια συλλογή οίνων ΠΟΠ Σαντορίνη κορυφαίας ποιότητας αξιοποιώντας τον πολυδύναμο χαρακτήρα του Ασύρτικου της Σαντορίνης.