Yoleni's. Φωτογραφία: Κύνθια Κιντέλη
Yoleni's. Φωτογραφία: Κύνθια Κιντέλη
YOLENI'S

Αυγά ημέρας, φρέσκα λαχανικά, προζυμένιο ψωμί -Το brunch του Yoleni's έρχεται απευθείας από την ελληνική φύση

To ραντεβού είχε δοθεί για τις 30 Οκτωβρίου στο νούμερο 9 της Σόλωνος, στην καρδιά του Κολωνακίου.

Η ώρα 11.30. Η κατάλληλη δηλαδή στιγμή για να απολαύσεις κάτι μεταξύ πρωινού και μεσημεριανού. Το γνωστό σε όλους και brunch.

Μπαίνοντας στο εμβληματικό κτίριο του Yoleni's, συναντάς έναν γαστρονομικό παράδεισο γεμάτο με δώρα της ελληνικής γης.

Προϊόντα μικρών αλλά και μεγαλύτερων παραγωγών σε εντυπωσιακές συσκευασίες δημιουργούν ένα ψηφιδωτό της ελληνικής φύσης. 

Την περασμένη λοιπόν Τρίτη, περισσότεροι από 20 δημοσιογράφοι -και αυστηροί κριτές- κλήθηκαν να δοκιμάσουν το νέο brunch του Yoleni's, αποκλειστικά από ελληνικά ολόφρεσκα και -ορισμένα- βιολογικά προϊόντα.  

Σε έναν υπέροχα διακοσμημένο, φωτεινό χώρο (σαν μια ζεστή αυλή στην καρδιά του χειμώνα) η μυρωδιά μας τράβηξε από τη μύτη.

Ο κατάλογος εντυπωσιακός. Ωστόσο δώσαμε μεγάλη προσοχή στο παραδοσιακό πεϊνιρλί με βιολογικό αυγό Κυθήρων, στο Yoleni’s Benedict με σιγομαγειρεμένα αυγά στους 65c, κρητικό αβοκάντο και ψητό χοιρομήριο, καθώς επίσης και στη σαλάτα με το καπνιστό χέλι με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

Τα εγκωμιαστκά σχόλια για τα πιο πάνω πιάτα, συνεχίστηκαν με την εκπληκτικά τραγανή πίτσα με παραδοσιακά υλικά, την στραπατσάδα με ζυμωτό ψωμί, τα αυγά ποσέ με το σπανάκι, αλλά και τον βελούδινο καπουτσίνο που συνόδευσε τα πιάτα. 

Το όραμα της οικογένειας της Yoleni's, είναι να κάνει παγκοσμίως γνωστά τα αγνά, ποιοτικά προϊόντα που απλόχερα προσφέρει η ελληνική γη και φυσικά τους αξιόλογους παραγωγούς τους.

Μαρία Παπαθανασίου Αρώνες Founder & Managing Director της Outstand Communications, Νίκος Κουρής Sales Manager του Yoleni’s Greek Gastronomy Center, George Gerald Panagiotis Creative Culinary Specialist, Γιάννης Γεωργιάδης Marketing Manager του Yoleni’s Greek Gastronomy Center
Μαρία Παπαθανασίου Αρώνες Founder & Managing Director της Outstand Communications, Νίκος Κουρής Sales Manager του Yoleni’s Greek Gastronomy Center, George Gerald Panagiotis Creative Culinary Specialist, Γιάννης Γεωργιάδης Marketing Manager του Yoleni’s Greek Gastronomy Center

Μετά από χρόνια εξερεύνησης κάθε γωνιάς της Ελλάδας, η Yoleni’s ξεκίνησε επίσημα τη δράση της το 2013 ως το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό delicatessen 1000 και πλέον ελληνικών προϊόντων.

Βίβιαν Γιαννακοπούλου, Έλενα Γκολεμάζου, Κατερίνα Μαντά. Φωτογραφία: Κύνθια Κιντέλη
Βίβιαν Γιαννακοπούλου, Έλενα Γκολεμάζου, Κατερίνα Μαντά. Φωτογραφία: Κύνθια Κιντέλη

Το Νοέμβριο του 2016 η εταιρία, έχοντας χαράξει νέο στρατηγικό σχεδιασμό, προχώρησε στη δημιουργία του πρώτου φυσικού της καταστήματος στο κέντρο της Αθήνας. Το αποτέλεσμα της μετάβασης από το ηλεκτρονικό στο φυσικό ράφι, ήταν η «ναυαρχίδα» του εγχειρήματος, το Yoleni’s Greek Gastronomy Center στο Κολωνάκι, το οποίο αποτελεί τον μεγαλύτερο πολυχώρο Ελληνικής γαστρονομίας και παράλληλα το «σπίτι» του Έλληνα παραγωγού, προωθώντας τη βασική αξία που χαρακτηρίζει την εταιρεία «Όλοι μαζί μία Ελληνική – Μεσογειακή οικογένεια».

Yoleni’s Greek Gastronomy Center -Σόλωνος 9, Κολωνάκι