Ήρθαν οι δύο ολοκαίνουργιες, υπέροχες γεύσεις μπισκότων Goody | 0 bovary.gr
Ήρθαν οι δύο ολοκαίνουργιες, υπέροχες γεύσεις μπισκότων Goody | 0 bovary.gr
12|11|2018 16:07
SHARE
ΑΛΛΑΤΙΝΗ

Ήρθαν οι δύο ολοκαίνουργιες, υπέροχες γεύσεις μπισκότων Goody


Εδώ και δεκαετίες, τα προϊόντα Αλλατίνη φτιάχνονται με μεράκι και φροντίδα, αλλά και ξεχωριστές σπιτικές γεύσεις, που μπορούμε να απολαμβάνουμε παντού χαρίζοντάς μας μοναδικές στιγμές απόλαυσης. 

Η εταιρία επιλέγει να πρεσβεύει την Καλοσύνη ως βάση μιας σύγχρονης, ισορροπημένης διατροφής, ενώ επανασυστήνει την οικογένεια των μπισκότων GOODY, μέσα από τη νέα σειρά Αλλατίνη Homemade Stories. Η νέα σειρά αποτελείται από προϊόντα φτιαγμένα με ποιοτικά συστατικά, συνταγές και γεύσεις που αγαπήσαμε όλοι ως παιδιά. 

Τα μπισκότα GOODY, με το μοναδικό τους άρωμα και την ισορροπημένη τους γεύση, συνοδεύουν υπέροχα το ρόφημά μας, αλλά και τις ζεστές σπιτικές ιστορίες που μοιραζόμαστε με τους αγαπημένους μας και συντροφεύουν κάθε μας ξεχωριστή στιγμή.

Τώρα τα αγαπημένα μπισκότα GOODY ανανεώνονται, με ολοκαίνουρια συσκευασία και δύο νέες, υπέροχες γεύσεις που όλοι θα λατρέψουν. Εκτός από τις κλασσικές και αγαπημένες γεύσεις κανέλας και βουτύρου, μπορούμε να τα απολαύσουμε πλέον και με γεύση λεμόνι – τζίντζερ και καβουρδισμένο αμύγδαλο.  

Η Αλλατίνη συνεχίζει να αντλεί έμπνευση από τις διαχρονικές αξίες και να δημιουργεί προϊόντα φτιαγμένα με Καλοσύνη: προϊόντα που συνδυάζουν την απόλαυση, με την ισορροπία και το μέτρο, απαντώντας στις σύγχρονες καταναλωτικές ανάγκες. 

Αλλατίνη. Ένας κόσμος γεμάτος Καλοσύνη.