To microfarm project επιστρέφει στα Coffee Island με τον Ethiopia Guji | 0 bovary.gr
To microfarm project επιστρέφει στα Coffee Island με τον Ethiopia Guji | 0 bovary.gr
13|11|2018 13:56
SHARE
COFFEE ISLAND

To microfarm project επιστρέφει στα Coffee Island με τον Ethiopia Guji


To MICROFARM PROJECT® επιστρέφει στα Coffee Island με τον Ethiopia Guji. 

Πρόκειται για έναν ακόμα limited edition καφέ, 100% Specialty Arabica, με πολύπλοκα αρώματα και μοναδικό γευστικό προφίλ. Ανανάς, Μαύρη Σοκολάτα, Μέντα… μια σπάνια εμπειρία καφέ που ελάχιστοι θα προλάβουν να απολαύσουν.

Οι εξερευνητές της Coffee Island ανακάλυψαν για μια ακόμα φορά μια ξεχωριστή και ανεπανάληπτη ποικιλία καφέ. Το Ethiopia Guji καλλιεργήθηκε στην Αιθιοπία, τη γενέτειρα του καφέ και το όνομα Guji, προέρχεται από την ομώνυμη φυλή των ανθρώπων της περιοχής.

Μικρές οικογενειακές φάρμες, με ελάχιστο αριθμό καφεόδεντρων, η καθεμιά καλλιέργησαν τον Ethiopia Guji σε υψόμετρο 1755 μέτρων, στην περιοχή Oromia.

Μερικά σακιά πράσινου κόκκου καβουρδίστηκαν με artisan ψήσιμο αναδεικνύοντας το μοναδικό γευστικό προφίλ που δε μπορεί να επαναληφθεί.

Παράλληλα, στα MICROFARM PROJECT® δίνεται μεγάλη βαρύτητα στη βιωσιμότητα των εκτάσεων, ενώ εφαρμόζονται πρωτοποριακές μέθοδοι που έχουν να κάνουν με τον τρόπο καλλιέργειας, συγκομιδής αλλά και επεξεργασίας των καρπών.

Απολαύστε τον Ethiopia Guji στα καφεκοπτεία Coffee Island και στο coffeeisland.gr παραγγέλνοντας το αγαπημένο σας ρόφημα καφέ ή φρεσκοαλεσμένους κόκκους για περισσότερη απόλαυση στο σπίτι ή στο γραφείο.