Στο εστιατόριο, που ονομάζεται «The Cellar House» ο σεφ Γιάννης Στανίτσας και η ομάδα του βασίζονται σε αυθεντικές γεύσεις τις ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας με επίκεντρο το κρέας, από διαφορετικές κοπές και σιτέματα: T-bone steak και μοσχαρίσια κόντρα μπριζόλα δικής τους ωρίμανσης ή από την Ισπανική αγελάδα Rubia Callega, βουβαλίσια μπιφτέκια Κερκίνης ή Iberico, μέχρι εκλεκτή picanha από την Αμερική, Tomahawk, Rib eye και flap steak είναι μόνο μερικές από τις επιλογές.
Ο Γιάννης πάντα πρωτότυπος και δημιουργικός ετοιμάζει πρωτότυπες μαγειρικές εκδοχές, σε ξυλόφουρνο, rotisserie, ή κατσαρόλα, εντυπωσιάζοντας τους κρεατοφάγους. Highlight το φιλέτο Chateaubriand με σάλτσα béarnaise, Bordailesse και ψητές πατάτες, κατάλληλο για δύο άτομα.
Στα ορεκτικά ξεχωρίζει το καρπάτσιου μοσχαριού ωρίμανσης, τα λουκάνικα από τρία κρέατα, με εκχύλισμα βύνης, αλλά κι η καπνιστή μελιτζάνα με κρέμα πιπεριά Φλωρίνης και τυρί Ανεβατό, ενώ οι ευφάνταστες σαλάτες θα συνοδεύσουν εξαίσια το κυρίως πιάτο σας, όπως αυτή με την κινόα, την πανσέτα Iberico και το αυγό ποσέ από τη φάρμα, ή μια δροσερή πολύχρωμη με μανούρι και ζεστή φραγκοστάφυλου.
Επίσης, στο μενού θα βρείτε και παραδοσιακά πιάτα, όπως κόκορα κρασάτο με χοντρό μακαρόνι, και γλυκιά γραβιέρα Αμφιλοχίας, αρνίσιο μουσακά με κρέμα γραβιέρας, αγριογούρουνο κοκκινιστό με σελινόριζα και πουρέ πατάτας, ή πιάτα με ζυμαρικά.
Οι χορτοφάγοι δεν θα μείνουν παραπονεμένοι καθώς μπορούν να δοκιμάσουν ριζότο με άγρια μανιτάρια και κρέμα μαύρης τρούφας, ενώ υπάρχει κι ένα φιλέτο σολομού, ψημένο στον ξυλόφουρνο. Κι επειδή οι μερίδες είναι εξαιρετικά απολαυστικές και γενναιόδωρες, για τα παιδιά υπάρχουν ειδικά πιάτα σε πολύ προσιτές τιμές.
Κλείστε το γεύμα σας με brownies σοκολάτας Valhrona με καραμελωμένα φουντούκια και σάλτσα butterscotch, μια ελαφριά τάρτα λεμόνι, ή μια τριλογία σοκολάτας ποικιλία cremeux από σοκολάτες Valhrona, ενώ οι πιο παραδοσιακοί μπορούν να επιλέξουν ένα τραγανό γαλακτομπούρεκο με κανταΐφι, όπως το συνηθίζουν στην Πόλη.