Μια Κυριακή γεμάτη μεσογειακές γεύσεις και ρυθμό από το Μακεδονικό Ταχίνι   | 0 bovary.gr
Μια Κυριακή γεμάτη μεσογειακές γεύσεις και ρυθμό από το Μακεδονικό Ταχίνι | 0 bovary.gr
22|11|2018 13:42
SHARE
BRUNCH

Μια Κυριακή γεμάτη μεσογειακές γεύσεις και ρυθμό από το Μακεδονικό Ταχίνι


Ένα διαφορετικό brunch, εμπνευσμένο από τις γεύσεις της Μεσογείου και γεμάτο μουσική, υποδέχθηκε το κοινό την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, από τις 12.00 έως τις 18.00 στον χώρο του BIOS (Πειραιώς 84, Αθήνα).

Ήταν μια πρωτότυπη γαστρονομική «γιορτή» από το debop.gr με την υπογραφή του Μακεδονικού Ταχινιού, που πρόσφερε στο κοινό μοναδικές γευστικές επιλογές, ρυθμό αλλά και γαστρονομικά εργαστήρια για παιδιά!

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει εναλλακτικές γεύσεις που συνδύασαν το Μακεδονικό Ταχίνι με την κολοκύθα, το κουνουπίδι, τους χουρμάδες και άλλα αγαπημένα υλικά, σε αλμυρές και γλυκές συνταγές, αλλά και σε smoothies-έκπληξη.

Την ίδια ώρα, και όσο οι μεγάλοι απολάμβαναν το εξαιρετικό φαγητό και τις μουσικές επιλογές γνωστών ραδιοφωνικών παραγωγών, τα παιδιά διασκέδασαν φτιάχνοντας τις δικές τους γλυκές και υγιεινές γαστρονομικές δημιουργίες. Με τη βοήθεια της food blogger Funky Cook τα παιδιά έφτιαξαν, με Μακεδονικό Ταχίνι και Μακεδονικό Χαλβά, τρουφάκια και άλλες δημιουργίες που έγιναν ανάρπαστες.

Η ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ με σκοπό πάντα τη βοήθεια και την αλληλεγγύη στις ευπαθέστερες κοινωνικές ομάδες, θα διαθέσει όλα τα έσοδα της εκδήλωσης στο Φιλανθρωπικό Σωματείο ΜΕΡΙΜΝΑ για την ενίσχυση του έργου του!