Τα πρώτα γενέθλια της Nespresso Boutique στον Πειραιά | 0 bovary.gr
Τα πρώτα γενέθλια της Nespresso Boutique στον Πειραιά | 0 bovary.gr
30|11|2018 16:26
SHARE
NESPRESSO

Τα πρώτα γενέθλια της Nespresso Boutique στον Πειραιά


Η Nespresso γιορτάζει τη συμπλήρωση ενός χρόνου λειτουργίας της Nespresso Boutique στον Πειραιά με ένα ξεχωριστό all-day event.

Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου από τις 10 π.μ. έως τις 9 μ.μ. η Nespresso καλεί τους λάτρεις του καφέ στη Nespresso Boutique Πειραιά (Βασιλέως Γεωργίου Α’ 24) να απολαύσουν με την πιο γιορτινή διάθεση μοναδικά χριστουγεννιάτικα γλυκά με την υπογραφή του διάσημου pastry chef, Δημήτρη Χρονόπουλου, υπό τους ήχους Χριστουγεννιάτικης – και όχι μόνο - μουσικής! Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να γευτεί τις Εκλεκτές Ποικιλίες καφέ της Nespresso και να μάθει τα πάντα γύρω από τον καφέ από εξειδικευμένους Coffee Specialists. 

Επιπλέον, όσοι περάσουν εκείνη την ημέρα από την Boutique του Πειραιά, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε κλήρωση , για να κερδίσουν μία συλλεκτική μηχανή Essenza Mini Matte Black της Nespresso. 

Η ημέρα θα κλείσει με μουσικές επιλογές από τον ραδιοφωνικό σταθμό Pepper 96.6 και το live σετ της Κλαούντια Μάτολα, που θα εκπέμπει απ’ευθείας μέσα από τον χώρο της Boutique από τις 6 μ.μ. έως τις 8 μ.μ.