Χριστούγεννα με άρωμα Παρισιού στο Paul | 0 bovary.gr
Χριστούγεννα με άρωμα Παρισιού στο Paul | 0 bovary.gr
12|12|2018 16:43
SHARE
PAUL

Χριστούγεννα με άρωμα Παρισιού στο Paul


Τα καταστήματα PAUL πάντα πρωτοπορούν όσον αφορά στις γλυκές γεύσεις. Δεν θα μπορούσαν να μην το κάνουν αυτό και τα φετινά Χριστούγεννα.

Παραδοσιακές Γαλλικές βασιλόπιτες με το διάσημο πορσελάνινο γούρι PAUL, κορμοί από mousse σε υπέροχους συνδυασμούς γεύσεων, Charlotte εξωτικών φρούτων, πυραμίδες από mini macarons, μπισκοτόδεντρα βουτύρου, σοκολατένια γλειφιτζούρια και μπισκότα, αλλά και γλυκά σνακ, είναι μόνο μερικές από τις προτάσεις των καταστημάτων PAUL για τα φετινά Χριστούγεννα.

Είτε πρόκειται για το δικό σας εορταστικό τραπέζι, είτε για δώρο σε αγαπημένα σας πρόσωπα, η κορυφαία Γαλλική Boulangerie-Patisserie εγγυάται αυθεντικές γεύσεις που θα σας ταξιδέψουν στην πόλη του φωτός. 

Κλείστε τα μάτια και μεταφερθείτε στην εποχή της Αναγέννησης με τη Bûche Chocolat praliné με βελούδινη mousse σοκολάτας, dacquoise αμυγδάλου και τραγανά κομματάκια πραλίνας.

Περιπλανηθείτε νοερά στη Champs-Élysées απολαμβάνοντας ένα Roulée με απαλή κρέμα κάστανο, σαντιγύ από mascarpone, αφράτο biscuit joconde και sticks μαρέγκας.

Κάντε μια στάση στην Place Vendôme για έναν κορμό με γλυκιά mousse από σοκολάτα γάλακτος ganache, dacquoise καρύδας και μία δροσερή επικάλυψη γλάσου passion fruit. 

Απολαύστε τον εορταστικό Café crème ή Chocolat de Noël μαζί με γλυκά viennoiserie, υπό τους ήχους Γαλλικής jazz μουσικής.

Συνοδεύστε το plateau τυριών στο γιορτινό τραπέζι με special editions παραδοσιακών ψωμιών ή τραγανές μπαγκέτες με καρύδια και cranberries.

Απογειώστε το Πρωτοχρονιάτικο brunch με αλμυρά Pain surprise και λιχουδιές που θα εντυπωσιάσουν όλους τους καλεσμένους σας!

Αναμειγνύοντας τη Γαλλική κουλτούρα με την τέχνη του ψωμιού και την υψηλή ζαχαροπλαστική, η διεθνούς φήμης Boulangerie-Patisserie PAUL θα σας παρασύρει σε μια ανεπανάληπτη Χριστουγεννιάτικη γευστική εμπειρία.

Αναζητήστε την πλούσια γκάμα των γλυκών ή αλμυρών πειρασμών στα ομώνυμα καταστήματα Αθήνας, Γλυφάδας και Κηφισιάς και ζήστε τη μαγεία των Γιορτών στο τραπέζι σας. 

Joyeux Noël & Bonne Année!