Coca-Cola Τρία Έψιλον: Το Bulldog Gin επιστρέφει με ανανεωμένο, σύγχρονο και πιο τολμηρό χαρακτήρα | 0 bovary.gr
Coca-Cola Τρία Έψιλον: Το Bulldog Gin επιστρέφει με ανανεωμένο, σύγχρονο και πιο τολμηρό χαρακτήρα | 0 bovary.gr
21|12|2018 17:23
SHARE
BULLDOG GIN

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Το Bulldog Gin επιστρέφει με ανανεωμένο, σύγχρονο και πιο τολμηρό χαρακτήρα


Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, σε συνεργασία με τη Gruppo Campari, επαναλανσάρουν στην ελληνική αγορά το αγαπημένο premium gin Bulldog, το οποίο έχει κερδίσει τους cocktails lovers παγκοσμίως.

Η νέα αυτή συμφωνία έρχεται να ενισχύσει το πλούσιο χαρτοφυλάκιο αλκοολούχων ποτών της Coca-Cola Τρία Έψιλον, η οποία προσφέρει καθημερινά στους καταναλωτές απίθανες απολαυστικές επιλογές, για κάθε περίσταση.

Το Bulldog Gin είναι εμπλουτισμένο με 12 βότανα από όλο τον κόσμο, όπως μάτι δράκου, λευκή παπαρούνα, φύλλα λωτού και λεβάντα, τα οποία δημιουργούν ένα μοναδικό απόσταγμα που ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές. Το ιδιαίτερα γευστικό τζιν, με τη βελούδινη γεύση και τη μοντέρνα εμφάνιση έχει καταφέρει να ξεχωρίζει μεταξύ των άλλων brand της κατηγορίας του, αποτελώντας έτσι ιδανική επιλογή για όσους ακολουθούν το ένστικτό τους και χαράζουν μόνοι την πορεία τους, κάνοντας τα πράγματα με τον δικό τους τρόπο.

Η νέα φιάλη του Bulldog Gin ταυτίζεται απόλυτα με τον δυναμικό και ανατρεπτικό χαρακτήρα του. Μοντέρνα, προκλητική, σε ασυνήθιστο μαύρο χρώμα, που κεντρίζει αμέσως το ενδιαφέρον όλων!

Το αγαπημένο Bulldog Gin συνοδεύει ένα προκλητικό perfect serve το οποίο ολοκληρώνει τη μοναδική εμπειρία απόλαυσης: 50 ml Bulldog Gin, 150ml Schweppes Infused Tonic Aromatic και για γαρνιτούρα μούρα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, δημιουργούν ένα βελούδινο και ανατρεπτικό αποτέλεσμα. Διαθέσιμο στα πιο μοντέρνα cocktail bar της χώρας, το ιδιαίτερο gin αποτελεί μοναδική έμπνευση για κάθε mixologist, που θέλει να εντυπωσιάσει με τα cocktails του.

Ο Βασίλης Βελισκιώτης, Premium Spirits, Coffee and Snacks Unit Manager στην Coca-Cola Τρία Έψιλον δήλωσε: «Μέσα από το πλούσιο χαρτοφυλάκιό της, η Coca-Cola Τρία Έψιλον προσφέρει μια ποικιλία επιλογών στον καταναλωτή, συντροφεύοντάς τον 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Με το λανσάρισμα του Bulldog Gin την 1η Ιανουαρίου 2019, ενισχύουμε το χαρτοφυλάκιο των premium αλκοολούχων ποτών που προσφέρουμε, το οποίο περιλαμβάνει ήδη αγαπημένα brands, όπως Campari, Aperol, Famous Grouse, Jack Daniels. Είμαστε βέβαιοι ότι το Bulldog Gin θα κατακτήσει την ελληνική αγορά με τον χαρισματικό του χαρακτήρα και την υψηλή ποιότητά του και θα τραβήξει το ενδιαφέρον όσων θέλουν να ζουν νέες εμπειρίες, πέρα από τα συνηθισμένα».