Οι γιορτές δεν τελείωσαν ακόμα όπως δεν τελείωσαν και τα γιορτινά τραπέζια.
Το φαγητό ακόμα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο αυτές τις ημέρες.
Αν θες να ξεφύγεις όμως από τα παραδοσιακά εδέσματα (βλέπε κρέας), ίσως να έπρεπε να φτιάξεις μία σαλάτα.
Δροσερή αλλά εποχιακή, ελαφριά και ιδιαίτερη.
Βρήκαμε μια άκρως γιορτινή σαλάτα με ξεχωριστά υλικά για το εορταστικό τραπέζι. Ακόμη, μπορείς να την φτιάξεις πριν ή μετά το πολύ φαΐ για detox.
Διαβάσαμε στο Caruso μια πανεύκολη συνταγή για σαλάτα με παντζάρι, κάστανο, ρόδι και ταχίνι!
Ένα πιάτο χρωματιστό και γευστικό που χρειάζεται λίγη ώρα.
Είναι εμπνευσμένο από το βιβλίο Feasts με Περσικές συνταγές της Sabrina Ghaynour.
Πάρε χαρτί και μολύβι και σημείωσε τι θα χρειαστείς: