Barilla Legumes: Τα νέα γευστικά προϊόντα της Barilla από 100% αλεύρι οσπρίων | 0 bovary.gr
Barilla Legumes: Τα νέα γευστικά προϊόντα της Barilla από 100% αλεύρι οσπρίων | 0 bovary.gr
08|03|2019 15:59
SHARE
BARILLA LEGUMES

Barilla Legumes: Τα νέα γευστικά προϊόντα της Barilla από 100% αλεύρι οσπρίων


Η εταιρία ζυμαρικών Barilla προχώρησε σε μία μεγάλη καινοτομία.

Αποφάσισε να λανσάρει τα Barilla Legumes, δηλαδή προϊόντα Barilla από όσπρια.

Η Barilla παρουσίασε τα Penne και Casarecce από όσπρια, καθώς πιστεύει στις μεγάλες δυνατότητες των οσπρίων και στα θρεπτικά τους οφέλη. 

Τα όσπρια είναι μία ομάδα τροφίμων πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Αποτελούν βασικό μέρος της Μεσογειακής πυραμίδας. Αυτό σημαίνει ότι είναι σημαντικό να τα καταναλώνουμε τουλάχιστον 2 φορές μέσα στην εβδομάδα, προκειμένου να λάβουμε όλατα θρεπτικά συστατικά που περιέχουν, καθώς και τα οφέλη τους στην υγεία μας.

Τα όσπρια:

    • περιέχουν φυτικές πρωτεΐνες
    • Είναι πλούσια σε φυτικές ίνες
    • Περιέχουν βιταμίνες και μέταλλα
    • δεν περιέχουν καθόλου λιπαρά

Γι' αυτό το λόγο, η Barilla είναι η πρώτη μεγάλη μάρκα ζυμαρικών που καινοτομεί σε αυτή την κατηγορία, με ένα προϊόν που παράγεται εξ ολοκλήρου από 100% αλεύρι οσπρίων.

Τι είναι τα Barilla Legumes;

Πρόκειται για μια νέα σειρά προϊόντων που περιλαμβάνει όλα τα οφέλη των οσπρίων.

Penne από 100% αλεύρι κόκκινης φακής και Casarecce από 100% αλεύρι ρεβιθιού

    • Πλούσια σε πρωτεϊνες και φυτικές ίνες
    • Χωρίς γλουτένη
    • al dente και τέλειο κράτημα της σάλτσας

Διαδικασία Παραγωγής

Παράγονται με απλή διαδικασία, παρόμοια με αυτή που χρησιμοποιούμε για τα ζυμαρικά. Το αλεύρι οσπρίων αναμειγνύεται με νερό και ζυμώνεται για αρκετά λεπτά. Στο τέλος δίνουν στη ζύμη τη μορφή Penne ή Casarecce μέσα από τα καλούπια. Το φρέσκο ζυμαρικό που προκύπτει μεταφέρεται σε ξηραντήρα, έως ότου η περιεκτικότητα του σε υγρασία να είναι μικρότερη από 12,5%, γι' αυτό και μπορεί να αποθηκευτεί σε θερμοκρασία δωματίου για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σε ποιους απευθύνονται τα προϊόντα

Στοχεύουν σε όλους όσους αγαπούν τα καλά και ποιοτικά προϊόντα. Είναι μια υγιεινή και εύκολη πρόταση για όλους όσους θέλουν να ακολουθούν μια ισορροπημένη διατροφή έχοντας εντάξει σε αυτό τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες όπως είναι τα όσπρια. Ταυτόχρονα αποτελεί και μια έξυπνη πρόταση για τις μαμάδες που δυσκολεύονται να πείσουν τα παιδιά τους να καταναλώσουν όσπρια μια και τα Barilla Legumes είναι προϊόντα από 100% αλεύρι κόκκινης φακής ή 100% αλεύρι ρεβιθιού σε σχήμα ζυμαρικού. Επίσης, απευθυνόμαστε σε όλους όσους ψάχνονται για νέες γεύσεις και ιδιαίτερες συνταγές, αλλά και τους ανθρώπους που αθλούνται και θέλουν να καταναλώνουν τροφές με υψηλές πρωτεΐνες και φυτικές ίνες, χωρίς πολλά λιπαρά. Τέλος, τα Barilla Legumes καλύπτουν και όσους θέλουν ή πρέπει να αποφεύγουν τα τρόφιμα με γλουτένη.

Διανομή

Αυτή την στιγμή τα Barilla Legumes έχουν τοποθετηθεί στις μεγαλύτερες αλυσίδες συνεργατών μας. Ο στόχος μας για την επόμενη μέρα είναι να επεκταθεί η διανομή τους σε όσα περισσότερα σημεία μπορεί να το βρει ο καταναλωτής.