Starbucks
Starbucks
01|04|2019 14:51
SHARE
STARBUCKS

Η άνοιξη στο ποτήρι σας, μόνο στα Starbucks


Τα Starbucks υποδέχονται την Άνοιξη με νέες γευστικές προτάσεις που θα σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές απόλαυσης και αναζωογόνησης.

Ενδώστε στο κάλεσμα της Άνοιξης για ανανέωση με ξεχωριστά ροφήματα, νέες ποικιλίες καφέ σε κόκκους και κάψουλες και αναρίθμητες επιλογές για να «φτιάξετε» το μοναδικά δικό σας ρόφημα όπως ακριβώς το θέλετε στο κατάστημα Starbucks της επιλογής σας.

Μη ξεχάσετε να ανακαλύψετε τη νέα συλλογή σε θερμός και κούπες για να ζείτε την εμπειρία Starbucks σε κάθε σας βήμα!

Αυτήν την Άνοιξη απολαύστε:

Νέο Vanilla Matcha Tea Latte:

To αγαπημένο Matcha Tea Latte από ολόκληρα φύλλα πράσινου τσαγιού matcha, ατμίζεται με γάλα, αναμειγνύεται με σιρόπι βανίλιας και γαρνίρεται με το μοναδικό μας vanilla bean topping. Δοκιμάστε το ζεστό ή κρύο καθώς με μια από τις εναλλακτικές επιλογές γάλακτος.

Νέο Hazelnut Mocha Coconut Milk Macchiato:

Πλούσιος espressο με φρέσκο γάλα καρύδας στον ατμό και γλυκό σιρόπι φουντουκιού που αριστοτεχνικά «σφραγίζεται» με σιρόπι μόκας. Ιδανική vegan & νηστίσιμη επιλογή που προσφέρεται και σε κρύα εκδοχή.

Μοναδικές εναλλακτικές vegan & νηστίσιμες επιλογές γάλακτος:

Τα αγαπημένα σας ροφήματα με το νέο και ανανεωμένο γάλα καρύδας, ή γάλα αμυγδάλου, βρώμης και σόγιας. Η επιλογή είναι δική σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε το μοναδικά δικό σας ρόφημα εκτός από την επιλογή εναλλακτικού vegan γάλακτος, επιλέγοντας παράλληλα την ένταση και ποικιλία καφέ και επιπλέον γεύση από διαφορετικά σιρόπια.

Νέες ποικιλίες Starbucks® Κάψουλες Espresso:

Η σειρά των Starbucks® Καψουλών Espresso, συμβατές με οικιακές μηχανές Nespresso*, εμπλουτίζεται με τις ποικιλίες Blonde Roast, House Blend και Decaf Espresso Roast που προστίθενται στις ήδη υπάρχουσες Espresso Roast, Kenya, Guatemala και Colombia.

Μονοποικιλιακός καφές El Salvador Ahuachapàn
Συσκευασμένοι κόκκοι καφέ για το σπίτι ή το γραφείο

Από «το Σπίτι των Βελανιδιών» (τι σημαίνει η ονομασία Ahuachapàn) μας έρχεται ένας εκλεπτυσμένος καφές που παράγεται από μια οικογένεια που καλλιεργεί καφέ από το 1890. Ισορροπημένο σώμα και κρεμώδης σαν μια σοκολάτα γάλακτος με γλυκές νότες κίτρου.

Νέα αξεσουάρ καφέ με ανοιξιάτικες πινελιές:

Νέες κούπες, θερμός και πλαστικά ποτήρια και μπουκάλια νερού σας περιμένουν σε παστέλ αποχρώσεις.

Τα κομψά αυτά αξεσουάρ αποτελούν τη νέα προσθήκη στη συλλογή των Starbucks που διαθέτει εκτός από κούπες και θερμός, διαφορετικές μηχανές και αξεσουάρ παρασκευής και εκχύλισης καφέ όπως Γαλλική πρέσα, Syphon, pour over, Aeropress, κ.α., ώστε να έχετε τη δυνατότητα να φτιάξετε μια τέλεια κούπα καφέ όπου και αν είστε.