Αν δυσκολεύεστε κι εσείς να θυμηθείτε ποια ήταν η τελευταία φορά που φάγατε μια ωραία, περιποιημένη καρμπονάρα, είστε μία από εμάς.
Το πιάτο πειρασμός που ενδεχομένως υπερκαταναλώσαμε στα 90s, είναι πλέον απαγορευμένο λόγω των τόνων θερμίδων που περιέχει. Ποιος όμως στην εικόνα μιας καρμπονάρας δεν νιώθει την ανάγκη να ξεχάσει κάθε πρόγραμμα δίαιτας/διατροφής και να πέσει κυριολεκτικά με τα μούτρα; (Μην κοιτάζετε εμάς, το κάνουμε έτσι κι αλλιώς).
Μια μαγική, πεντανόστιμη συνταγή δια χειρός Τζέιμι Όλιβερ, έρχεται να απενοχοποιήσει το λατρεμένο πιάτο, αφαιρώντας τα περιττά λιπαρά και τους έξτρα υδατάνθρακες και δίνοντάς του παράλληλα healthy στοιχεία, όπως φυτικές ίνες και πρωτεΐνη.
Αν αγαπάτε το ωραίο φαγητό αλλά νοιάζεστε για το τι καταναλώνετε, αυτό το πιάτο κυριολεκτικά θα το λατρέψετε.
Ένα φρέσκο και θρεπτικό τουίστ στην κλασική carbonara, με καπνιστό μπέικον, αρακά και αμύγδαλα. Ο ταπεινός αρακάς είναι πηγή εννέα διαφορετικών θρεπτικών συστατικών πηγή πρωτεϊνών (χαμηλής βιολογικής αξίας) και υδατανθράκων που δίνουν ενέργεια.
Σημειώστε: